Liikunta

AIHEALUEET

Liikunta

Action-liikunta ja loma-aikojen Xon-tapahtumat ovat kaupungin järjestämää maksutonta liikuntaa 13–19-vuotiaille nuorille.

Action-liikunta Facebookissa
Kaupungin liikuntapalveluiden sivuilta löytyy monenlaisia vinkkejä liikuntaharrastamiseen. Sivuille on koottu liikuntapaikkoja, ulkoilureittikarttoja ja urheiluseurojen yhteystietoja.

Nuorten liikuntaneuvonnasta saa vinkkejä liikuntalajeista ja ohjeita liikunnan harrastamiseen.
Kevyen liikenteen reittikartat löytyvät Oulun kaupungin sivuilta. Karttoja saa painettuna kaupungin matkailuneuvonnasta, osoitteesta Torikatu 18.
Oulun korkeakoululiikunta tarjoaa edullisia liikuntavuoroja ja -kursseja yliopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoille eri puolilla kaupunkia.

Liikuntapaikkoja

Kaupunki ylläpitää useita liikuntapaikkoja, joiden käyttö on edullista tai täysin ilmaista. Liikuntaa voi harrastaa muun muassa uimahalleissa, kuntosaleilla, liikuntasaleilla, palloiluhalleissa, ulkokentillä, laduilla, uimarannoilla ja ulkoilureiteillä.

Koulujen ja päiväkotien liikuntasaleista voi varata vakituisia iltavuoroja yhdistysten, työporukoiden ja vapaiden ryhmien käyttöön. Vuoroja haetaan Oulu10-palvelupisteestä.
Kulttuuritalo Valveen tiloja voi vuokrata esimerkiksi liikuntakäyttöön.

Yksityisten liikuntayritysten tietoja voi etsiä netin yrityshakemistoista.

Urheiluseuroja

Urheiluseurojen yhteystietoja voi etsiä Oulun kaupungin liikuntapalveluiden sivuilta. Sivuilta voi hakea vain sellaisia seuroja, jotka ovat ilmoittaneet itse tietonsa liikuntapalveluihin. Seurojen yhteystietoja voit etsiä myös internetin hakukoneilla.

Liikunta- ja tanssikursseja

Eri liikuntalajien kursseja ja tanssikursseja järjestävät muun muassa:

Oulu-opisto, liikunta
Oulu-opisto, tanssi
Vuolle-opisto
Oulun taidekoulu
Oulun Pyrintö
Oulun Naisvoimistelijat ry
Oulun Tarmo
Haukiputaan Heitto ry
Tanssikeskus Citydance
Tanssikoulu Vamos!

Oulun kaupungin sivuilta löytyvä seuraluettelo. (n. 200 urheiluseuraa)

 

Päivitetty 23.1.2019

KOMMENTOI AIHETTA
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load