Vapaa-aika Oulussa

AIHEALUEET

Oulusta löytyy vapaa-ajalle monenlaista tekemistä ja harrastettavaa

Näiltä sivuilta löytyy linkkejä Oulun kaupungin ja oululaisten seurojen, järjestöjen sekä muiden vapaa-ajan toimijoiden yhteystietoihin. Uudenlainen tekeminen ja harrastaminen tuovat mukanaan aina paljon kokemuksia, uuden oppimista ja uusia kavereita!

Kolme nuorta poseeraavat Toripolliisi-patsaalla Oulun torinrannassa. Patsaalle on laitettu aurinkolasit ja kaulaan kukkaseppele.

Kuvitus: Jenni Alasimi 

Ajankohtaisista oululaisille nuorille suunnatuista kerhoista, työpajoista ja tapahtumista saat tietoa Byströmin Ohjaamosta.

Tekemistä ja tapahtumia nuorille (ouka.fi)

Järjestötoiminta

Oulussa toimii monia järjestöjä, joiden toimintaan voi mennä mukaan kuka tahansa. Nuorisojärjestöitä on monenlaisia. Jos itselle sopivaa ei löydy, oman järjestön perustaminen on mahdollista.

Jos miettii uuden kerhon, yhdistyksen tai järjestön perustamista, kannattaa ottaa selvää avustuksista, joita toimintaan voi saada. Myös tapahtumien järjestämiseen on mahdollista saada avustusta.

Lue lisää järjestöistä

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyötä voi tehdä kuka tahansa toisten ihmisten auttamisesta kiinnostunut. Vapaaehtoistyöstä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja tehtäviin usein koulutetaan.

Millaista vapaaehtoistyö on?

KOMMENTOI AIHETTA

Hei, olemme kesätauolla 4.7-19.7 välisen ajan, jolloin kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Kysymyksiin vastataan jälleen 20.7 alkaen. Vastauksissa voi myös olla kesäaikaan enemmän viivettä. Aurinkoista kesää!