Tykkäyksiä ja seuraajia

AIHEALUEET

Tykkäyksiä ja seuraajia

Erilaiset sosiaalisen median kuvapalvelut – kuten Instagram, Facebook ja snapchat – ovat helppoja ja nopeita keinoja jakaa omaa arkeaan ja kuviaan muille ihmisille. Kuvien kautta omasta elämästä on helppo näyttää toisille vain haluttuja paloja.

Kuvia muokataan ja viimeistellään hyvinkin paljon ennen julkaisua. Muokatut ja viimeistellyt kuvat ovat keino korjata esimerkiksi ulkonäköä tai vartaloa. Median kuvat vastaavat harvoin todellisuutta, eikä itseään tai omaa ulkonäköään kannata alkaa vertailla niihin.

Tykkäyksien määrästä tulee helposti arvioitua omaa ulkonäköä, kuvan laadukkuutta tai miellyttävyyttä. Seuraajien suuri määrä voi tuntua olevan merkki siitä, kuka on suosittu ja kenen sivuja halutaan seurata. On kuitenkin tärkeää muistaa, että seuraajien tai tykkäysten määrät tai näyttävät kuvaprofiilit eivät kerro paljoakaan ihmisestä itsestään, hänen tunteistaan tai persoonastaan. Siihen, miten hyvä ystävä, perheenjäsen tai opiskelija on, ei tykkäykset tai seuraajat vaikuta. Jokainen on yhtä tärkeä, kiinnostava ja arvostettava – seuraajien ja tykkäysten määrästä riippumatta.

 

Päivitetty 21.12.2018

KOMMENTOI AIHETTA
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load