Vapaa-aika

Keppihevoset
Aloittaja:
Kepparityttö
25.3.2017 18:49
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
27.3.2017 16:03
Osallistu keskusteluun
Avatar
Kepparityttö
25.3.2017 18:49
Arrow

Olen 13-vuotias tyttö ja _harrastan_ keppihevosia. En kuitenkaan uskalla ratsastaa niillä hirmu julkisesti, en melkeinpä omalla pihallakaan, koska naapurit tuijottavat ja kertovat kaikille. Kerran jopa salakuvasivat. Mitä voisin tehdä? 🙁 juoksen aina piiloon jos joku kävelee ohi, tänään yritin ratsastaa umpihangessa, koska naapurin melkein 14-vuotias tyttö mulkoili ikkunasta enkä kehdannut mennä siinä sulalla alueella kun se tyttö tuijottaa.

mm
NettiNappi Hanna
27.3.2017 16:03
Arrow

Hei. Kerrot harrastavasi keppihevosia, mutta sinulla ei ole paikkaa, jossa voisit ratsastaa rauhassa naapurien katseilta. Voisit yrittää olla välittämättä muiden katseista, sillä sinulla on oikeus tehdä itsellesi mieluisia asioita. Keppihevoset ovat hieman erikoisempi harrastus ja se herättää kiinnostusta ja ihmetystä naapureissasi, aivan kuten muutkin vähän erikoisemmat harrastukset. Yritä kuitenkin olla välittämättä naapureiden katseista ja ratsasta juuri silloin, kun sinusta siltä tuntuu.

Suomessa toimii keppihevosyhdistys, Suomen Keppihevosharrastajat ry. Heidän nettisivuiltaan löydät tietoa eri paikkakunnilla järjestettävistä tapahtumista ja kilpailuista, joissa voisit tavata muita keppihevostelusta kiinnostuneita ja ratsastaa yhdessä heidän kanssaan. http://viuhku.net/sky/

Kerrot, että sinua kuvattu salaa. Ketään ei saa kuvata ilman lupaa heidän kotonaan tai yksityispihalla, mutta julkisilla paikoilla kuvaaminen on yleisesti ottaen sallittua. Jos sinusta otettuja kuvia tai videokuvaa on jaettu tai julkaista ilman lupaasi, sinun kannattaa ottaa asia puheeksi huoltajasi kanssa.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load