Vapaa-aika

Instagram
Aloittaja:
Lillurilei
14.11.2016 17:16
Viimeisin viesti:
NettiNappi Tuula
15.11.2016 15:42
Osallistu keskusteluun
Avatar
Lillurilei
14.11.2016 17:16
Arrow

Moi! Mul on siis tälläne ongelma ku mä tein tos vähä aika sit mulle uuden instan ja nyt mul on vaa 178 seuraajaa ja mua häiritsee ku KAIKILLA mun kavereilla on yli 1000 seuraajaa ja mua vähän kiusataan jopa siitä ja siis oot tähän tietysti sillee et sille ei voi mitään ja koskaan ei saa kiusaa ym ym. Ja siis kaipaisin apuu täs sillee et kertoisitte mulle vinkkei miten mäki saan yli 1000 seuraajaa ja kaikki muut paitsi pulmakulman työntekijät nii käykää kattoo sellainen käyttäjä ku tarviinseuraajiipuspus annan dires mun oman igeen. Ja tähän oot sit varmaa sillee et valitettavasti emme voi auttaa ja voit mennä ruikuttaa muualle ym mut tää on oikeest mulle tosi herkkä aihe ja kosk mul ei oo paljon kavereit nii jos mul ois enemmän seuraajii nii voisin senki kaut tutustuu uusii ihmisii.

avatar
NettiNappi Tuula
15.11.2016 15:42
Arrow

Hei.

Kerrot viestissäsi, että olet vähän aikaa sitten perustanut Instagram –tilin ja kysyt miten saisit lisää seuraajia. Kerrot myös, että kavereillasi on enemmän seuraajia kuin sinulla, ja että sinua on jopa vähän kiusattu tästä syystä. Ensinnäkin kiusaaminen on todellakin aina väärin. Instagramin kaltaisia palveluita ja niiden seuraajia tulee ja menee, mutta kiusaaminen voi jättää jäljet loppu elämäksi. Jos kiusaaminen jatkuu, sinun kannattaa kertoa siitä jollekin luotettavalle aikuiselle. Luotettava aikuinen voi olla esimerkiksi oma vanhempi, sukulainen, opettaja tai nuoriso-ohjaaja.

Oletko miettinyt, miksi sinua häiritsee se, että kavereillasi on enemmän seuraajia? Johtuuko se kiusaamisesta vai jostakin muusta? Useimmat nuoret tuntevat toisinaan painetta kuulua joukkoon ja olla niin kuin muutkin. Joskus voi tuntua tärkeältä, että omistaa samanlaisen repun kuin kaikilla muillakin, vaatteet pitää ostaa tietystä kaupasta tai Instagram –seuraajia pitää olla tietty määrä ja niin edelleen. Aikuisten on usein vaikea ymmärtää, kuinka tärkeiltä tällaiset asiat voivat nuoresta tuntua.

Kannattaa kuitenkin miettiä asiaa. Pitääkö minun olla samanlainen kuin muut, jotta voin kokea olevani arvokas ja hyväksytty? Millainen minä oikeasti olen? Mitä minä haluan? Osa aikuiseksi kasvamista on oman tyylin ja sen ”oman jutun” löytäminen. Voit itse päättää, paljonko annat muoti-ilmiöiden ja toisten mielipiteiden vaikuttaa siihen, miten toimit, mitä teet ja mistä tykkäät. Luotettavat ystävät eivät kiusaa tai ylipäätään välitä siitä, paljonko sinulla on Instagram –seuraajia. He pitävät sinusta sellaisena kuin olet ja kannustavat sinua niissä asioissa, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Jos kuitenkin halua kasvattaa Instagram -seuraajiesi määrää, netti on pullollaan erilaisia sivustoja ja blogeja, joista vinkkejä voi etsiä. Voit esimerkiksi tehdä Google –haun sanoilla ”instagram seuraajat”. Yleisimmät vinkit näyttävät olevan tällaisia:

– perusta julkinen tili
– käytä geo- ja hashtagejä
– panosta enemmän kuvien laatuun, kuin määrään
– ota silloin tällöin selfie
– seuraa, tykkää ja kommentoi aktiivisesti ja positiivisesti toisten kuvia

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load