Vapaa-aika

Ei näin,ei näin ja miksi näin??!!!!
Aloittaja:
sad
24.5.2019 11:14
Viimeisin viesti:
NettiNappi Karoliina
28.5.2019 10:44
Osallistu keskusteluun
Avatar
sad
24.5.2019 11:14
Arrow

En tiedä mistä aloitan.Mulla on ollut näinä vuosina turhuuden tunne ,ärtymyksen tunne,vihan tunne itseäni kohtaan jne.Olen turhautunut ja suuttunut itelleni koska en saa mitään aikaan.En aina jaksa tehdä mitään loppuun.Se on vaikuttanut koulutukseeni negatiivisesti,työhön myös ja muutenkin elämääni.En tiiä olenko masentunut vai onko tässä kyse vaan laiskuudesta joka on mennyt pitkälle? Ja tämä meno on lannistanut itteni todella paljon ja mietin aina et miksi en voi olla energisemppi!
En ole varma puuttuuko mult motivaatiota vaikka luulen toisin mul on sitä ja haluan saavutaa paljon.Mutta en anna itelleni tai ainakin yritän antaa itelleni mahdollisimman vähän stressiä.En tiedä mitä estää saavuttamasta halluttuja tavoitteita ja lopettamasta olemaan laiska.Esimerkiksi ny haluan valmistautua koulutuksistani mut en pysty valmistautua tällä menolla.En todellakaan halua jatkaa näin enään ja tämä meno on synnyttänyt turhuutta,ärtymystä ja suuttumusta itseäni kohtaan,miksi en pysty nousemaan ja mennä kouluun niin kui muutkin,miksi miksi miksi olen pättynyt tähän?
Olen todella todella pettynyt itseeni ja todella alakuloinen ,ärtynyt, suuttunut ja todella kuollut sisältäpäin siis tunteet on ollu ihan kuivia.En enään naura paljon en vihhdy missään haluan vain tuhota itteni.Mut en tee nii kosk en ole vielä tämän kaiken epäönnistumisen seassa luovuttanut(wauw) ja siksi kirjoitan ja yritän hakea apua mist ny saan.
Olen todella todella todella turhautunut,väsyny ja haluan olla parempi ja saavuttaa jotain.Haluan jatkaa en luovuttaa!HELP PSEASE

mm
NettiNappi Karoliina
28.5.2019 10:44
Arrow

Moikka.

Kuulostaa siltä, että sinulla on todellisia vaikeuksia jaksaa arjessa. Kerrot, että et jaksa lähteä kouluun, etkä oikein viihdy missään. Olet kertomasi mukaan myös todella turhautunut omaan toimintaasi ja jopa suuttunut sekä pettynyt itseesi. Meidän kaikkien mielialat vaihtelevat joskus ja on täysin luonnollista tuntea itsensä väsyneeksi, surulliseksi sekä ärtyneeksi. Näistä tunteista huolimatta suurin osa kuitenkin jaksaa käydä koulua sekä iloitsee ja nauttii elämästä. Viestissäsi mietit, onko sinun kohdallasi kyse masennuksesta?

Masennukseen viittaavia oireita ovat alakuloinen mieli (suurimman osan ajasta), kiinnostuksen ja mielihyvän katoaminen niistä asioista, jotka ovat joskus tuottaneet iloa. Vähentyneet voimavarat sekä poikkeuksellisen väsynyt olo, ovat myös masennukseen viittaavia oireita. On myös hyvin tyypillistä, ettei itseä saa “niskasta kiinni” ja tehtävät ja tavoitteet jäävät saavuttamatta. Osalla ihmisistä masennus voi myös oireilla erilaisina fyysisinä kipuina, kuten vatsa- tai pääkipuna tai muunlaisina oireina. Mielestäni sinun kertomasi asiat sivuavat moneltakin osalta niihin oireisiin, jotka voivat viitata masennukseen. En tietenkään pysty sanomaan tämän keskustelun välityksellä, onko kyse masennuksesta, mutta suosittelen sinua ottamaan siitä selvää ja varaamaan aikaa vaikka omalle terveysasemalle tai opiskelijayterveydenhuoltoon. Oikeaan aikaan saatu apu, helpottaa oloasi ihan varmasti ja asiat rupeavat selkiytymään.

On todella tärkeä saada arki rullaamaan, jotta sinun olosi helpottuu, etkä enää syyllistä itseäsi tekemättömien asioiden vuoksi. Joskus on myös tarpeen ottaa aikalisä kaikesta ja hoitaa oma jaksaminen kuntoon, jotta pystyy viemään muut asiat maaliin asti. Aurinkoista kesän odotusta ja suunnattomasti tsemppiä arkeesi.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load