Työelämä

apua mistä saan töitä
Aloittaja:
yhyy ei töitä
18.5.2020 13:00
Viimeisin viesti:
NettiNappi Anni
19.5.2020 09:50
Osallistu keskusteluun
Avatar
yhyy ei töitä
18.5.2020 13:00
Arrow

oon koko kevään hakenu kesätöitä mutta mistään ei vastata mulle 🙁 alkaa ahistaa tää tilanne aika paljon ku asun omillaan ja enhän mää pärjää kesää jos en saa töitä ku opintotuen tuleminen loppuu!! olisin valmis tekemään tässä tilanteessa ihan mitä vaan töitä mutta mistään ei vastata mulle tai sitten ei oteta kesätyöntekijöitä ollenkaan koska korona

mm
NettiNappi Anni
19.5.2020 09:50
Arrow

Hei, Ymmärrän, että tilanne ahdistaa sinua. Nyt on kyllä poikkeuksellinen tilanne kun moni työnantaja ei pysty palkkaamaan niin paljon kesätyöntekijöitä kuin aiemmin.
Onko sinulla mahdollisuutta suorittaa kesäopintoja, jolloin saisit opintotukea? Kannattaa kysyä koululta tästä mahdollisuudesta. Yhtenä vaihtoehtona on perustaa yritys kesäksi esimerkiksi 4H:n kautta. Yrityksen voi perustaa 13–28-vuotiaana. Voit tutustua 4H- yrittäjyyteen heidän sivuillaan. Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Nyt koronakriisin ja matkailurajoitusten myötä marja- ja maatilat eivät saa tavalliseen tapaansa rekrytoitua poimijoita ulkomailta, joten juuri nyt tiloilla on poikkeuksellisen kriittinen tarve reippaille tekijöille.
Ole siis yhteydessä marja- tai maatiloille, jos heillä olisi tarvetta työntekijälle.

Kerroitkin, että olet valmis tekemään mitä tahansa töitä. Sinulla on hyvä asenne ja toivotaan, että sinulla käy tuuri töitten suhteen. Jos kuitenkin käy niin ettet saa töitä, opiskelijana sinulla saattaa olla oikeus perustoimeentulotukeen. Ennen kuin haet perustoimeentulotukea, selvitä ensin mahdollisuutesi saada opintotukea (opintoraha ja opintolaina) ja yleistä asumistukea Kelan asiointipalvelusta. Opintolaina haetaan pankista. Tsemppiä kovasti!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load