Seksi ja seksuaalisuus

Peniksen imeminen
Aloittaja:
flexiboy
14.4.2017 00:40
Viimeisin viesti:
Seksuaalineuvoja Jussi
21.4.2017 09:55
Osallistu keskusteluun
Avatar
flexiboy
14.4.2017 00:40
Arrow

Harrastan telinevoimistelua ja olen sen takia tosi venyvä. Joskus huomasin että taivun ottamaan oman peniksen suuhuni ja antamaan itselleni suulla nautinto elikkä siis suihinoton. Eka kertaa kokeillessani tätä kotona vähän aikaa sitten kerrossängyssä laitoin jalat päätypuuta vasten ja se tuntui tosi helpolta ja hyvältä, tein sitä siis peiton alla. Pikkusiskoni tuli sattumalta huoneeseen ja kiipesi yläsänkyyn, samaan aikaan tunsin että alan laueta ja en irrottanut suutani peniksestä, joka alkoi vaan pumppaamaan spermat suuhuni ja vain nielin kaiken koittaen olla mahdollisimman liikkumata peiton alla. En usko että pikkusiskoni huomasi tätä ja koitan olla varomaisempi ensi kerralla. Nielin siis omat spermat ja se maistui ei pahalta vaan aika jännältä ja minua se ehkä jopa kiihotti. Voiko tästä olla haittaa kun en usko olevain homo vaan itseltä suihinotto tuntuu vaan niin ihanalta, paremmalta kuin käsillä runkkaus?

mm
Seksuaalineuvoja Jussi
21.4.2017 09:55
Arrow

Tervehdys Flexiboy

On mukava kuulla, että sinulla on mieluisa voimisteluharrastus ja pidät siten kunnostasi huolta. Sooloseksiä kukin harrastaa itselle parhaaksi katsomallaan tavalla, tavalla mikä tuntuu itsestä hyvälle. Olet siis löytänyt oman seksuaalisuutesi, hyvä niin. Sooloseksin harrastaminen on kuitenkin hyvin henkilökohtainen ja yksityinen asia. Kuten itsekin kirjoitit, on jatkossa erittäin tärkeää kiinnittää huomiota siihen, etteivät sivulliset pääse epähuomiossa samaan tilaan harrastaessasi sooloseksiä. Voitkohan löytää paikan, jossa saat oven lukituksi? Näin kukaan ei häiritsisi.

Lisää tietoa itsetyydytyksestä:
https://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/mitaseksion/itsetyydytys/
http://www.rfsu.se/fi/Suomi/Seksi-ja-suhteet/Seksuaalisuus-lapi-elaman/Nuoruus/Itsetyydytys/

Oma seksuaalinen suuntautuminen pohdituttaa usein nuoria. Nuoruuden kehitysvaiheeseen kuuluu erilaiset, jopa hämmentävätkin kokemukset ja ajatukset omasta seksuaalisuudesta. Homoeroottiset ajatukset eivät välttämättä tarkoita sitä, että olisi homoseksuaali. Toisaalta, jos onkin niin että seksuaalinen suuntautumisesi olisikin miehiin, ei siinäkään mitään pahaa ole.
http://www.rfsu.se/fi/Suomi/Seksi-ja-suhteet/Seksuaalisuus-lapi-elaman/Nuoruus/Seksuaalinen-suuntautuminen/
Jos seksuaalinen suuntautuminen sinua mietityttää, tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi tarjoaa monenlaista keskusteluapua ja neuvontaa aiheeseen liittyen: https://www.sinuiksi.fi/

Jatka vain tutustumista omaan kehoosi ja siihen mikä tuottaa sinulle mielihyvää.

NettiNapin Pulmakulma ja keskustelupalsta on suljettu kesän ajan 27.6.-4.8.19. Oikein mukavaa kesää kaikille!