Seksi ja seksuaalisuus

orgasmi
Aloittaja:
jeespox
29.5.2016 01:30
Viimeisin viesti:
Jeespox
23.9.2016 15:34
Osallistu keskusteluun
Avatar
jeespox
29.5.2016 01:30
Arrow

semmonen ongelma on että en saa organisaatio seksin aikana, en edes kun menetin neitsyyden. en ole ikinä lauennut seksin aikana enkä suihinotosta tai mistään muustakaan muutakuin omalla kädellä. olen harrastanut seksiä pitkiä aikoja, pisimmillään 1,5tuntia mutta ei siltikään mitään. masturboidessa ei ole tulemisen kanssa mitään ongelmia. olen lopettanut masturboimisen koska ajattelin että se saattaisi johtua siitä mutta en ole huomannut mitään muutosta. kannattaisiko mennä suoraan lääkärille vai onko vielä jotain mitä voisi kokeilla?

avatar
Seksuaalineuvoja Katrina
31.5.2016 13:31
Arrow

Hei! Orgasmin ja myös siemensyöksyn saaminen vaatii onnistuakseen tietynlaisen tunnetilan. Aivojen ja alapään välillä on yhteys. Vaikka tuntisitkin mielihyvää seksin tai suihin oton aikana, aivot eivät aina anna lupaa laukeamiseen.

Kerroit, ettet saa siemensyöksyä ja orgasmia harrastaessasi seksiä kumppanin kanssa, mutta masturboidessasi itseksesi kaikki toimii hyvin. Oletko miettinyt mistä tämä voisi johtua? Yhtenä syynä voi olla ettet esimerkiksi pysty tarpeeksi rauhoittumaan, koska tilanne jännittää. Usein saattaa käydä myös niin, että jännittämisen ja epäonnistumisen pelon takia yhdyntä muuttuu nopeaksi. Kiireen takia keskittyminen häiriintyy.

Ihminen aiheuttaa usein myös itselleen suoriutumispaineita, kun ajattelee, että on pakko saada orgasmi ja on pakko laueta. Muutaman epäonnistumisen jälkeen voi huomaamattaan ajatella ”en varmaan nytkään onnistu”, jolloin tästä saattaa syntyä kierre. Tunnetko samanlaista mielihyvää masturboidessasi, kuin toisen kanssa seksiä harrastaessasi? Mikäli masturbointi tuntuu paremmalta, kannattaa miettiä mitä teet tällöin toisin. Osaatko masturboidessasi paremmin puristella oikeista paikoista. Toisen kanssa seksiä harrastaessa on tärkeää kommunikoida avoimesti. Toiselle tulisi osata kertoa, mikä tuntuu hyvältä ja miten tulisi toimia, jotta tuntuisi itselle ja toiselle hyvältä. Myös erilaisia asentoja vaihtamalla ja kokeilemalla voitte kumppanisi kanssa selvittää, mikä tuntuu erityisen hyvältä.

Muistutan myös, että voit antaa itsellesi luvan harrastaa seksiä ilman paineita (ei ole pakko saada siemensyöksyä tai orgasmia). Sinun kannattaa myös avoimesti puhua tästä seurustelukumppanillesi, sillä se voi auttaa sinua rentoutumaan seksiä harrastaessa.

Kertomasi ongelmat ovat melko tyypillisiä nuorilla miehillä. Iän myötä tilanne usein muuttuu ja helpottuu. Myös onnistumisten myötä ja itsetunnon kohotessa orgasmin ja siemensyöksyn saaminen helpottuu. Masturboimista sinun ei tarvitse lopettaa, ongelmasi eivät johdu siitä. Mikäli nämä asiat jäävät sinua huolettamaan, suosittelen että käyt puhumassa asioista esimerkiksi kouluterveydenhoitajan tai lääkärin kanssa.

avatar
Jeespox
23.9.2016 15:34
Arrow

Tässä nyt asiaa mietittyäni kävin lekurilla ja näinhän ne sano et masturboinnin kun lopettaa nii alkaa onnistua. Nyt 2kk ilman ja kyl toimii ;D

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load