Seksi ja seksuaalisuus

Kuinka saadan panohalu kaikkeen pois?
Aloittaja:
Nuoritoivoton
20.4.2017 17:15
Viimeisin viesti:
Seksuaalineuvoja Mervi
07.5.2019 15:18
Osallistu keskusteluun
Avatar
Nuoritoivoton
20.4.2017 17:15
Arrow

Nään kenet tahansa, haluan panna. Opettaja, bussikuski, sisko. Poikien kanssa on juttua nyt 7 kaa samaan aikaan enkä haluu tehä muuta kun panna. APUA ELÄMÄNI KULUU PANOON auttakaa nopeesti pliis:(((((

avatar
NettiNappi Tuula
21.4.2017 15:55
Arrow

Hei. Kerrot ajattelevasi seksiä paljon ja olevasi seksuaalisesti aktiivinen. Pyydät myös apua tilanteeseesi. Käy juttelemassa ajatuksistasi ja tunteistasi esimerkiksi koulun terveydenhoitajan kanssa. Hänen kanssaan voit yhdessä pohtia, löytyisikö tilanteeseesi jokin ratkaisu. Kerrot, että sinulla on useita seksikumppaneita. Muistathan toimia vastuullisesti ja huolehtia ehkäisystä. Kondomi on oikein käytettynä tehokas ehkäisymenetelmä ja samalla ainoa, joka suojelee myös seksitaudeilta. Tänään sinulla on halutessasi myös mahdollisuus käydä juttelemassa Periskooppi chatissa, jossa on tällä kertaa aiheena seksi: http://www.ehytchat.fi/ Voit halutessasi tehdä Päihdelinkki.fi -sivuston seksiriippuvuustestin: https://www.paihdelinkki.fi/fi/testit-ja-laskurit/seksiriippuvuus/seksiriippuvuustesti. Testin tuloksen perusteella ei voi tehdä diagnoosia, mutta se voi auttaa sinua arvioimaan tilannettasi.

avatar
apua siihen...
07.9.2018 12:57
Arrow

psst! kannattaa kuunnella musiikkia 15 kertaa päivässä se auttaa siihen

mm
NettiNappi Karoliina
11.9.2018 10:24
Arrow

Hei. Olemme kaikki yksilöitä, joten joillekin musiikin kuuntelu voi olla hyvä keino “tuulettaa” ajatuksia. Myös muut harrastukset, kuten liikunta, lukeminen, kirjoittaminen, pelaaminen, jne, voivat hetkeksi saada ajatukset muualle. Jos tilanne kuitenkin häiritsee jo arkea, on hyvä käydä juttelemassa asiasta vaikka terveydenhoitajan kanssa, niinkuin aiemmassa vastauksessa mainitaan.

avatar
Joku
03.5.2019 14:57
Arrow

Masturboin suihkussa enkä voi lopettaa sitä! Lämmintä vettä kuluu niin paljon, että perheenjäsenet suuttuu! Onko se normaalia? En vain pysty lopettaa sitä. Aina kun meen suihkuun, alotan masturboinnilla, sitten pesen hiukset, ja lopuksi masturboin lisää. Oon siis tyttö

avatar
Seksuaalineuvoja Mervi
07.5.2019 15:18
Arrow

Hei!
Omaan kehoon tutustuminen ja masturbointi ovat osa normaalia seksuaalisuutta. Sitä voi tehdä useinkin, jos siltä tuntuu, ja erilaisilla tavoilla. Niin kauan kun itsetyydytys ei häiritse arkea, kaikki on normaalia. Jos tuntuu, että muuta perhettä häiritsee suihkussa käymiseen käytetty aika tai veden kulutus, niin voisitko harkita muita rauhallisia, turvallisia paikkoja missä voisit tehdä sitä? Esimerkiksi silloin, kun muita ei ole kotona, niin voisi järjestyä rauhallinen paikka.

Jos haluat lukea lisää itsetyydytyksestä, linkin takaa löytyy tietoa.
https://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/mitaseksion/itsetyydytys/

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load