Seksi ja seksuaalisuus

Itsetyydytyksen määrän kasvu
Aloittaja:
Normaaliako?
21.6.2017 19:10
Viimeisin viesti:
NettiNappi Saija
26.6.2017 14:20
Osallistu keskusteluun
Avatar
Normaaliako?
21.6.2017 19:10
Arrow

Hei!
Olen 20v parisuhteessa oleva naisenalku. Parin viime viikon aikana minulla on ollut outo tarve tyydyttää itseäni useasti. Lähes joka päivä, esimerkiksi tänäänkin jo kolme kertaa. Olen toki ennenkin itseäni tyydyttänyt, mutta en todellakaan näin tiheästi. Poikaystäväni on siis ollu reissussa vajaa 2vkoa, mutta ollaan me ennenki oltu erossa kolmekin viikkoa eikä silloin ole tullut tämmöistä tarvetta näin usein. Voiko tylsyys vaikuttaa asiaan sillä olen ollut nyt paljon yksin kotona ilman kummempaa tekemistä. En ole huolestunut, mutta ihmetyttää.

avatar
NettiNappi Saija
26.6.2017 14:20
Arrow

Hei!

On aivan tavallista ja normaalia, että halu tai tarve tyydyttää itseä vaihtelee. Syytä sille ei pysty sanomaan, moni seikka voi vaikuttaa asiaan. Ehkä se, että sinulla on ollut ”tylsää” on rauhoittanut mieltäsi niin, että sinun on helpompi keskittyä itseesi ja siihen, mikä tuntuu sinusta hyvältä. Sopivalle itsetyydytyksen määrälle ei ole ala- tai ylärajoja. Hyvä, että et ole tilanteesta huolissasi, koska syytä huoleen ei ole :).

Voit lukea lisää itsetyydytyksestä Väestöliiton verkkosivuilta: https://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/mitaseksion/itsetyydytys/

Mukavaa kesän jatkoa!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load