Seksi ja seksuaalisuus

Ihottumaa peniksen alueella terskan tyvessä
Aloittaja:
Sukkamies
15.2.2017 14:14
Viimeisin viesti:
NettiNappi Tuula
16.2.2017 15:11
Osallistu keskusteluun
Avatar
Sukkamies
15.2.2017 14:14
Arrow

Hei, löysin tämän paikan terveyspalveluiden kautta sukupuolitauti alueelta.

Kysymykseni kuuluu, mikä saattaa olla tulehdukseni takana? Peniksen alueella on ollut kauan aikaa värjäytymistä, mikä on vaihdellut päivästä toiseen.

En ole pitänyt sitä minään mutta tänään huomasin vessassa teskan tyvälle ilmestyneen ihottumaa, joka ilmenee kirkkaina punaisina pisteinä.

Terska on haalea ja sen alueella näin noin pari pistettä, joista en ole aivan varma sillä ne ovat olleet siellä kauan aikaa.

En ole harrastanut seksiä, mutta masturboin paljon ja käytän kondomia harjoituksena/siemennesteen säiliönä ja joskus tulee käytettyä liukastusaineita seksilelujen kanssa. Lelujen kanssa en ole käyttänyt suojattua yhdyntää ilmiselvistä syistä.

Kiitos,

– Sukkamies

avatar
NettiNappi Tuula
16.2.2017 15:11
Arrow

Hei!

Oulun kaupungin sivuilta tosiaan löytyy linkki meidän Nettinappi -sivustolle. Nettinapin tietoalueella on kerrottu lyhyesti sukupuolitaudeista ja kerätty linkkejä tarkempiin tietoihin yksittäisistä taudeista. Kerrot, että et ole harrastanut seksiä kenenkään kanssa, joten on hyvin epätodennäköistä, että sinun kohdallasi olisi kyse sukupuolitaudista.

Me kysymyksiin vastaajat emme ole terveydenhuollon ammattilaisia, joten emme osaa vastata kysymykseesi. Voit halutessasi lähettää kysymyksesi Oulun Omahoito –palveluun, jossa kysymyksiin vastaavat terveydenhuollon ammattilaiset. Palveluun kirjautuaksesi tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Samassa palvelussa voit myös halutessasi varata ajan lääkärille. Jos olet opiskelija, voit olla yhteydessä myös opiskelijaterveydenhuoltoon.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load