Seksi ja seksuaalisuus

Anaaliseksi
Aloittaja:
Julia
09.12.2018 21:05
Viimeisin viesti:
NettiNappi Karoliina
20.5.2019 10:22
Osallistu keskusteluun
Avatar
Julia
09.12.2018 21:05
Arrow

Moi. Miten anaaliseksiä tehdään?

mm
NettiNappi Hanna
12.12.2018 12:32
Arrow

Hei. Murrosiässä seksi ja seksiin liittyvät asiat alkavat herättää kiinnostusta. Seksiä on monenlaista ja sitä voi harrastaa haaveilemalla, itsetyydytyksen keinoin, kumppanin kanssa hyväilemällä ja esimerkiksi yhdynnällä. Seksin tarkoituksena on tuottaa mielihyvää. Seksin tulee aina olla vapaaehtoista, eikä painostaminen tai pakottaminen seksuaalisiin tekoihin ole sallittua.

Seksiin ei ole kiire, vaan on hyvä odottaa, että on kaikin puolin valmis. Omaan itseen, kehoon ja sen tuntemuksiin on hyvä tutustua, ennen kuin aloittaa seksin kumppanin kanssa. On tärkeää, että kokee olonsa hyväksi ja turvalliseksi, ja seksiin liittyvistä asioista, myös ehkäisystä, voi jutella kumppanin kanssa ennen seksiin ryhtymistä.

Anaaliseksi on yksi tapa tehdä seksiä. Se tarkoittaa peräaukkoon kohdistuvaa seksiä.

Voit lukea seksistä tarkemmin Väestöliiton nuorten sivuilta: https://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/mitaseksion/

avatar
Oliver
08.5.2019 14:53
Arrow

Miten pyllyvakoa saa isommaksi ennen kun työnnän munani sinne?

mm
NettiNappi Karoliina
20.5.2019 10:22
Arrow

Hei,
Oletan, että kysymyksesi koskee anaaliseksiä. Kaikessa seksuaalisessa kanssakäymisessä on tärkeää, että molemmat osapuolet ovat halukkaita ja yhtä mieltä siitä, mitä tulee tapahtumaan. On tärkeää, että molemmilla on turvallinen olo. Tilanteessa rentoutuminen on erityisen tärkeää ja kumppania voi auttaa rentoutumaan esimerkiksi hyväilemällä häntä. Anaaliseksissä on hyvä käyttää myös liukastetta, esimerkiksi liukastevoidetta tai vaikka ihon hoitoon tarkoitettua perusvoidetta.

Aiheesta voit lukea lisää: https://www.decibel.fi/tietoa/seksi/anaaliseksi

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load