Raha-asiat

Pelaaja
Aloittaja:
Sikapossu
03.5.2018 14:06
Viimeisin viesti:
NettiNappi Saija
04.5.2018 13:54
Osallistu keskusteluun
Avatar
Sikapossu
03.5.2018 14:06
Arrow

Haluaisin 400€ ps4 konsoliin olen jutellut jo vanhempieni kanssa mutta en kuitenkaan tiedä mitä teen saan koti töistä hieman rahaa mutta en jostain syystä onnistu etenemään säästö projektissa mikä voisi olla mahdollisimman nopea tapa kerätä rahaa

avatar
NettiNappi Saija
04.5.2018 13:54
Arrow

Hei nimimerkki Sikapossu,

Olemme koonneet vinkkejä rahan ansaitsemiseen alaikäisenä NettiNapin Tieoalueelle: https://nettinappi.fi/tietoalue/raha-asiat/rahan-ansaitseminen-alaikaisena/

Kuten sivuillamme kirjoitamme, rahan saamiseksi ei ole olemassa mitään luotettavia helppoja ja nopeita keinoja. Riippuen siitä, kuinka suuria summia tavoittelee, voi rahan ansaitsemiseen kulua hyvinkin pitkä aika. Töissä käyvälle aikuisellekin 400€ säästäminen ylimääräisiin menoihin voi olla haastavaa.

Ehkä voisit vielä jutella vanhempiesi kanssa uudelleen ja miettiä, pystyttekö yhdessä keksimään, miten saisit noin suuren summan rahaa säästettyä. Jos esimerkiksi nuo alla olevat vinkit eivät tunnu hyödyllisiltä, ettekä yhdessä keksi muita ratkaisuja asiaan, kannattaa miettiä, onko tuon hintaisen pelikonsolin hankkiminen sinulle mahdollista. Ehkä voitte vanhempiesi kanssa myös selvittää, saisitko vastaavanlaisen pelikoneen jostain edullisempaan hintaan käytettynä?

Vinkkejä miten ansaita ja säästää rahaa alaikäisenä:

* Jos saat kotoa viikko- tai kuukausirahaa, laita siitä säästöön joka kerta pieni osa.
* Kysy vanhemmiltasi, sukulaisiltasi tai perheeltäsi pieniä ylimääräisiä kotitöitä, joita tekemällä voisit ansaita hieman taskurahaa tai korotettua viikkorahaa.
* Syksyisin voi kerätä ja myydä marjoja.
* Kerää ja palauta tyhjiä panttipulloja ja -tölkkejä.
* Omia tarpeettomaksi käyneitä tavaroita ja vaatteita voi myydä kirpputoreilla tai nettikirppareilla. Tähän tulee pyytää lupa ja apua omilta vanhemmilta.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load