Oma keho

SYDÄMENSYKE VATSASSA
Aloittaja:
Sydämensyke vatsassa!
18.3.2020 01:47
Viimeisin viesti:
NettiNappi Anni
20.3.2020 15:47
Osallistu keskusteluun
Avatar
Sydämensyke vatsassa!
18.3.2020 01:47
Arrow

onko normaalia että sydämen syke tuntuu mahassa?niinkun navan kohalla???? mistä se johtuu???? enkä oo raskaana

avatar
Tiedustelija
18.3.2020 11:06
Arrow

Oon kuustoista vuotias ja mulla on samallainen tilanne ket tunnen mahassa sydämen sykettä ja mun menkat on yli 2 viikkoo myöhässä mitä mun pitäis tehä?

mm
NettiNappi Anni
20.3.2020 15:36
Arrow

Moikka! Vatsa-aortta on osa elimistön suurinta valtimoa, joka kuljettaa verta sydämestä sisäelimiin ja alaraajoihin. Voit siis tuntea sydämen sykkeen vatsan kohdalla varsinkin jos makaat selällään. Joillakin pulssi tuntuu selkeämmin kuin toisilla. Sinulla ei siis mitään syytä huoleen. Voit halutessasi jutella asiasta esimerkiksi äitisi kanssa. Mukavaa kevättä!

mm
NettiNappi Anni
20.3.2020 15:47
Arrow

Moikka! Vastasinkin juuri sydämeen sykkeeseen liittyvään kysymykseen. Kysymyksessä on siis vatsa-aortta, joka on osa elimistön suurinta valtimoa. Voit siis tuntea sydämesi sykkeen, koska valtimo kuljettaa sydämestä verta kohti sisäelimiä ja alaraajoja.

Jos sinulla on menkat myöhässä, suosittelen sinua tekemään raskaustestin mikäli olet harrastanut suojaamatonta seksiä. Raskaustestejä saa apteekeista ja useimmista päivittäistavarakaupoista. Voisit ottaa asian esille jonkun luotettavan läheisesi kanssa ja ottaa hänet tarvittaessa tueksi testin tekoon. Menkat voivat olla myöhässä myös muista syistä. Yleisimpiä syitä on stressi, elämänmuutokset tai runsas liikunta. Aina syytä ei edes löydetä. Toivottavasti vastauksesta oli sinulle apua. Tsemppiä!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load