Oma keho

stressi ja pistävä kipu
Aloittaja:
Raumalla hommat hoidetaan huonosti
10.3.2016 22:48
Viimeisin viesti:
NettiNappi Tuula
11.3.2016 14:10
Osallistu keskusteluun
Avatar
Raumalla hommat hoidetaan huonosti
10.3.2016 22:48
Arrow

Mulla tuntuu rinnassa( vasen ja rinnan alapuolella) pistävän kipua aina sisään syvään hengittäessä. Olen miettinyt että se voisi johtua koulumme vakavasta home ongelmasta. Se on tullut tämän koulu vuoden aikana kun lähdimme entisestä koulusta uuteen homo kouluun “evakkoon”. Koulussa myös portaan oppituntien aikana seinistä asbestia ja olen myös sen vaikutusta miettinyt. En pysty vasemmalla kyljellä nukkumaan kivun takia joka tuntuu vähän kuun puukotukselta sydämeen. Voiko tämä johtua homeesta asbestista vai stressistä? Vielä toinen juttu… stressaan aina kovasti kiulujuttuja ja kun vedän hiuksia kevyesti ohimolta ne lähtevät n 5 kerrallaan. Johtuuko tämä stressistä?

avatar
NettiNappi Tuula
11.3.2016 14:10
Arrow

Hei.

On vaikea lähteä arvioimaan, mistä pistävä kipu rinnassasi tai hiusten helppo irtoaminen voivat johtua. Olet itse pohtinut, voisiko se johtua homeesta, asbestista tai stressistä. Voihan olla, että syy löytyy jostakin näistä, mutta asian selvittämiseen tarvitaan terveydenhoidon ammattilaista. Oireiden syy kannattaa selvittää. Voit mennä kouluterveydenhoitajan vastaanotolle ja kertoa hänelle oireistasi, myös kokemastasi stressistä. Terveydenhoitaja voi tarvittaessa ohjata sinut lääkärille tarkempiin tutkimuksiin. Kerro kivuistasi ja hiusten lähdöstä myös huoltajallesi. Voitte huoltajasi kanssa varata ajan vaihtoehtoisesti suoraan lääkärille.

OSALLISTU KESKUSTELUUN

Hei, olemme kesätauolla 4.7-19.7 välisen ajan, jolloin kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Kysymyksiin vastataan jälleen 20.7 alkaen. Vastauksissa voi myös olla kesäaikaan enemmän viivettä. Aurinkoista kesää!