Oma keho

Rinnat
Aloittaja:
Tiedustelija
13.10.2020 13:53
Viimeisin viesti:
NettiNappi Karoliina
19.10.2020 09:43
Osallistu keskusteluun
Avatar
Tiedustelija
13.10.2020 13:53
Arrow

Oon 17 vuotiaaksi kääntyvä tyttö ja haluaisin tietää että voiko rintani kasvaa isommiksi kuin mun äitillä? Mä oon myös huomannut et äitini kadehtii mun rintoja ku ne on isommat kuin sillä nopea vastaus!!!

mm
NettiNappi Anni
15.10.2020 14:55
Arrow

Moikka Tiedustelija. Kysyit voiko rinnat kasvaa isommaksi kuin äidilläsi. Rintojen kehittymistahti ja rintojen lopullinen muoto ovat osittain perintötekijöiden määräämät. Murrosiän kehityksen aikataulu ja esimerkiksi rintojen kehittyminen periytyy sekä isältä että äidiltä. Eli äidin rintojen koon perusteella ei voida suoraan sanoa, minkä kokoiset rinnat tyttärelle tulee. Jokainen nuori on sekoitus molempien vanhempien perintötekijöitä, mutta piirteet ja kehon muodot ovat aina yksilöllisiä. Voi siis olla että rintasi kasvavat isommaksi kuin äidilläsi, sillä jokainen meistä on yksilö. Kateuteen ei ole syytä, sillä juuri erilaisuutemme tekee meistä omia persoonia. Voisitkin otaa asian esille äitisi kanssa mikäli se häiritsee sinua. Tsemppiä ja mukavaa syksyä!

avatar
Tiedustelija
15.10.2020 17:03
Arrow

Lisätään vielä tohon viestiin että äitini kateus mun rintoja kohtaan näkyy liian pienien rintsikoiden ostona ja muutenkin vääränlaisten vaatteiden ostona mitä pitäis tehä

mm
NettiNappi Karoliina
19.10.2020 09:43
Arrow

Hei. On tosi tärkeää, että rintaliivit ovat sopivan kokoiset, joten suosittelen, että käytte yhdessä ostoksilla. Rintaliivien sovittaminen ennen ostoa on tosi tärkeää, jotta oikea koko ja malli löytyy. Sovitukseen voi myös pyytää myyjien apua jos oikeaa kokoa ei meinaa löytyä. Voit myös jutella äitisi kanssa siitä, että toivoisit hänen ostavan sinulle toisenlaisia vaatteita. Jos olette yhdessä ostoksilla, niin voit samalla näyttää millaisesta tyylistä sinä pidät ja mitä toivoisit hankittavan. Toki vanhemmilla saattaa muutoinkin olla hivenen erilaisen käsitys siitä, millaiset vaatteet ovat sopivia esimerkiksi kouluun. Uskon, että jos juttelette asiasta avoimesti, niin pääsette yhteisymmärrykseen. Tsemppiä!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load