Oma keho

penikseni
Aloittaja:
18-vuotias
18.3.2019 16:18
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
09.4.2019 12:37
Osallistu keskusteluun
Avatar
18-vuotias
18.3.2019 16:18
Arrow

Hei!
onko penikseni normaalin kokoinen se on 1cm pitkä

mm
NettiNappi Hanna
20.3.2019 12:18
Arrow

Hei. Penis on normaali, silloin kun se toimii normaalisti. Normaaliin toimintaa kuuluu virtsaaminen ja kyky saada erektio. Jos peniksesi siis toimii normaalisti, sinulla ei ole syytä huoleen. Jos asia sinua kovasti mietityttää, voit halutessasi käydä juttelemassa terveydenhoitajan kanssa.
Voit lukea lisätietoa peniksen kokoon liittyen Väestöliiton nuorten sivuilta.

avatar
Huolestunut
07.4.2019 21:46
Arrow

Hei, Oon 13,5v ja mua pelottaa mennä kouluuintiin koska samassa ryhmässä on sellaisia ihmisiä jotka monesti vitsailee peniksen koosta, entä jos he lähtevät levittämään huhuja prnikseni koosta, se on levossa vähän alle 9cm ja leveä 3cm. Karvoja on jo todella hyvin mutta entä jos he kiusaavat kun itsellä murrosikä alkoi vasta 7 luokan alussa

mm
NettiNappi Hanna
09.4.2019 12:37
Arrow

Hei. Kertomasi mukaan peniksesi on aivan normaalin kokoinen. Väestöliiton nuorten sivuilla lukee näin: “Aikuisten miesten penisten kokoja on myös tutkittu. Kun penis ei ole erektiossa, valtaosalla aikuisista miehistä peniksen pituus on 6 – 9 senttimetrin välillä.” Sinulla ei siis ole mitään syytä olla huolissasi.

Et ole yksin murheittesi kanssa. Jokainen nuori kehittyy murrosiässä yksilölliseen tahtiin ja jokainen kehittyy oman itsensä kokoiseksi ja näköiseksi. Näihin asioihin ei voi itse vaikuttaa. Kehossa tapahtuvat muutokset murrosiän aikana voivat herättää epävarmuuden tunteita, mutta ajan kuluessa oma keho alkaa tuntua omalta ja hyvältä juuri sellaisena kuin se on.

Huhujen levittäminen toisten asioista on epäasiallista ja siihen tulee myös aikuisten tarvittaessa puuttua. Jos joku tällaisia juttuja lähtee levittämään, sinun kannattaa kertoa asiasta esimerkiksi liikunnanopettajalle ja vanhemmillesi. Heidän tehtävänsä on puuttua tilanteeseen.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load