Muut aiheet

Apua
Aloittaja:
Sikapossu
27.5.2018 16:17
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
29.5.2018 15:01
Osallistu keskusteluun
Avatar
Sikapossu
27.5.2018 16:17
Arrow

Hei! Pelkään rokotuksia erittäin paljon. Minulla on vielä yksi rokote kolmesta olen saanut jo kaksi. Viime kerroilla äiti oli mukana ja toisella kerralla pyörryin. Tällä kertaa äitini ei ole mukana ja minua pelottaa että pyörryn uudelleen. Olisiko mitään ”pelon ehkäisy keinoja” minulle koska minua jännittää.

Olen jo jutellut monesti äitini kanssa mutta se ei osannut auttaa😢

mm
NettiNappi Hanna
29.5.2018 15:01
Arrow

Hei. Ikävä kuulla, että pelkäät rokotuksia erittäin paljon, jopa niin paljon että saatat pyörtyä. Jotkut asiat elämässä pelottavat, vaikka niiden tarkoitus on auttaa ihmistä voimaan paremmin.

Oletko kokeillut vielä mitään rentoutumisharjoituksia, kuten rauhallista hengittämistä? Ensin hengität rauhallisesti neljään laskien sisään ja sitten ulos. Voit jatkaa tätä muutaman kerran, kunnes olisi helpottaa. Myös lempimusiikin kuuntelusta voisi olla apua.

Kerrot, että äidin kanssa puhuminen ei ole auttanut. Oletko jutellut hoitajan tai lääkärin kanssa asiasta? Sinun kannattaa kertoa peloistasi jo etukäteen hoitajalle. Hän osaa sitten ottaa asian huomioon rokotustilanteessa. Ja jo sekin voi helpottaa oloasi, kun saat kerrottua asian sinua rokottavalle henkilölle. Voit myös etukäteen kysyä hoitajalta tai lääkäriltä vinkkejä siihen, miten voit valmistautua rokotukseen ja sinua pelottavaan tilanteeseen. Tsemppiä sinulle.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load