Ihmissuhteet ja seurustelu

Tykkääkö se musta?
Aloittaja:
yks_tyttö
11.2.2021 22:35
Viimeisin viesti:
NettiNappi Tuula
16.2.2021 14:19
Osallistu keskusteluun
Avatar
yks_tyttö
11.2.2021 22:35
Arrow

Eli mun luokalla on yks poika joka on aika “suosittu”, ja kovis, ja luultavasti moni tyttö tykkää siitä (meijän luokalta varmaan kaks)…mää oon siis ihastunu siihen kans ja välillä tuntuu, että seki ehkä saattais tykätä musta (vaikka oonki ehkä vähän erilainen ku muut), koska ku me katotaan silmiin nii tuntuu että meijän välillä ois jotaki… Sillä on kova ulkokuori mutta mää nään sen sisimpään, ei se oikeesti oo niin paha.
Eli pojat (ja tytötki voi) pliis auttakaa, tykkääkö se musta vai…?

mm
NettiNappi Tuula
16.2.2021 14:19
Arrow

Hei yks_tyttö. On todella kiva kuulla, että olet ihastunut! Ihastus on ihana, huumaava ja joskus jännittäväkin tunne. Ihastuneena maailman ja ihastuksen kohteensa saattaa nähdä vaaleanpunaisten lasien läpi. Ihastuminen tuo mukanaan usein myös vähemmän mukavia tunteita, kuten epävarmuus ja torjutuksi tulemisen pelko.

Sinäkin pohdit, tykkääköhän ihastuksesi kohde sinusta. Sitä ei ikävä kyllä tiedä varmasti kukaan muu, kuin hän itse. Ihastumisen merkkejä ovat usein juuri silmiin katsominen ja hymyileminen, kiinnostuksen osoittaminen toisen ajatuksia ja vaikka harrastuksia kohtaan. Kaikki eivät uskalla ilmaista ihastumistaan suoraan, eikä tarvitsekaan. Joskus voi olla mukavaakin tykätä kaukaa, haaveilla ja unelmoida. Eikä ihastumiselle tarvitse välttämättä tehdä mitään.

Jos kuitenkin haluat lähestyä ihastustasi ja mahdollisesti selvittää, onko tunne molemmin puolinen, voit esimerkiksi poimia vinkkejä Ihmissuhteet ja seurustelu – Ihastuminen -sivulta:

Ole oma ihana itsesi ja toimi, kuten itsestäsi parhaalta tuntuu
Katso ihastusta silmiin ja hymyile, näin osoitat, että olet huomannut hänet
Voit pyrkiä viettämään aikaa siellä, missä ihastuksen kohteesikin on
Viestillä tai somessa voi olla helpompi lähestyä ja aloittaa juttelu

Myös Väestöliiton Hyvä kysymys -palveluun on myös koottu paljon vinkkejä siihen, miten lähestyä ihastustaan. Tsemppiä ja aurinkoista talven jatkoa!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load