Ihmissuhteet ja seurustelu

Rakkauskirjeet
Aloittaja:
Sinkku
25.1.2019 21:20
Viimeisin viesti:
NettiNappi Liisa
14.2.2019 12:29
Osallistu keskusteluun
Avatar
Sinkku
25.1.2019 21:20
Arrow

Hei olen nyt saanut rakkauskirjeitä useina päivinä joissa kerrotaan että hän on ihastunut minuun mutta hän ei kerro nimeään. Kenties ujo mutta vaikean tästä hommastasta tekee se että ne kirjeet on kirjoitettu tietokoneella joten käsialaa ei voi kukaan tunnistaa. Olen kysynyt ja kaverilta ja työpaikalta mutta sanovat ettei se ole heidän. Mitä teen?

NettiNappi Liisa
28.1.2019 10:47
Arrow

Hei!

Kerrot viestissäsi saaneesi useita rakkauskirjeitä, joissa joku tuntematon henkilö kertoo ihastuneensa sinuun, muttei kerro mitään itsestään. Olet yrittänyt selvittää kirjeiden lähettäjää ja kysyt, josko osaisimme auttaa. Kerrot kysyneesi asiasta työpaikalla ja kaverilta. On varmasti jännittävää ja kutkuttavaa saada rakkauskirjeitä!

Et kerro viestissäsi, oletko saanut kirjeet työpaikalle vai kotiin? Jos asut esimerkiksi kerrostalossa ja olet saanut kirjeet kotiisi, voisitkohan kirjoittaa viestin esimerkiksi rappukäytävän ilmoitustaululle, jossa kerrot, että etsit kirjeiden lähettäjää. Oletko aktiivinen jossakin tietyssä harrastuksessa tai verkkoympäristössä, voisikohan lähettäjä olla sellaisista tuttu? Mikäli harrastat jotain tiettyä lajia aktiivisesti jossakin porukassa tai olet aktiivinen netissä jossakin ryhmässä, voisit sielläkin huhuilla, josko joku tietäisi asiasta. Henkilön, joka sinulle rakkauskirjeitä lähettää, täytyy olla joku sinut tunteva, koska hän lähettää tai toimittaa sinulle kirjoitettuja kirjeitä.

Toivottavasti vinkeistäni on sinulle apua! Toivon, että kirjeiden lähettäjä pian löytyy 🙂 Käyhän kertomassa sitten, miten tilanne etenee!

avatar
Sinkku
30.1.2019 16:27
Arrow

Hei anteeksi unohdin tosiaan kertoa että ne rakkauskirjeet tulevat kotiini ja asun omakotitalossa. Laitoin ilmotuksen missä sanon etsiväni tätä kirjeiden lähettäjää niin minun työpaikkani ilmoitustaululle. Anteeksi muuten kun kesti vastata olen nukkunut pommiin kahtena päivänä ja jouduin ylitöihin mutta tänään heräsin hyvissä ajoin. Toki voin kertoa miten juttu edistyy.

avatar
Sinkku
07.2.2019 16:51
Arrow

Hei nyt on kulunut yli viikko siitä että se ilmoitus on ollut ilmoitus taululla joten vielä ainakaan se kirjeiden lähettäjä ei edelleenkään ole tiedossa koska vaikeaa tässä on se että kukaan ei tiedä missä tämä nainen asuu tai edes hänen nimeään mutta minä en luovuta näin helposti. Ai melkein unohdin kertoa yksi kirje on taas tullut edellisellä viikolla.

mm
NettiNappi Hanna
08.2.2019 14:02
Arrow

Hei, ja kiitos viesteistäsi. Asia ratkeaa kyllä ajan kanssa. On varmastikin jännittävää odottaa, että lähettäjän henkilöllisyys selviää. Ei kannata luovuttaa helpolla 🙂

avatar
Sinkku
10.2.2019 09:01
Arrow

Hei viimein itse kirjeiden lähettäjä esittäytyi minulle hän oli todella ujo mutta ainakin tiedän kuka minua rakastaa. Kiitos vinkistä.

NettiNappi Liisa
14.2.2019 12:29
Arrow

Hei!

Onpa tosi kiva kuulla, että olet viimein saanut tietää kirjeiden lähettäjän henkilöllisyyden. Tämä oli erityisen kivaa lukea ystävänpäivänä! Ihanaa ystävänpäivää siis teille molemmille ja mukavaa jatkoa! 🙂

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load