Ihmissuhteet ja seurustelu

Parisuhde
Aloittaja:
Matias
30.8.2017 11:42
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
31.8.2017 12:44
Osallistu keskusteluun
Avatar
Matias
30.8.2017 11:42
Arrow

Mitä pitäis tehä kun oon yhes yhen tytönkaa mut sit oon kans tykästyny yhtee toisee joka ei tiiä siitä

mm
NettiNappi Hanna
31.8.2017 12:44
Arrow

Hei.
Kerrot, että olet yhdessä yhden tytön kanssa, mutta olet ihastunut toiseen tyttöön ja mietit mitä sinun pitäisi tehdä. Ihastumisasiat ovat joskus monimutkaisia, eikä aina tiedä, miten pitäisi toimia. Joskus voi olla ihastunut moneen ihmiseen yhtä aikaa. Ihmiset ihastuvat yleensä monta kertaa elämässä. Ihastuminen on ihana tunne, mutta myös ohimenevä. Seurustelusuhteissa, jotka alkavat ihastumisena tunteet yleensä muuttuvat tykkäämiseksi tai jopa rakastamiseksi. Etenkin nuorena ihastuksen kohde saattaa vaihtua useinkin. Ihastumisille ei oikeastaan voi mitään, mutta sen voi päättää, miten asiassa toimii. Kannattaa olla rehellinen niin itselle kuin toisillekin.

Sinun kannattaa miettiä, mitä tunnet nykyistä tyttöystävääsi kohtaan. Onko teillä kivaa yhdessä? Jos olette olleet tyttöystäväsi kanssa yhdessä jo pitempään, sinun kannattaa miettiä, oletko valmis luopumaan suhteestanne uuden ihastuksen vuoksi. Jos uusi ihastus on kestänyt vain vähän aikaa, voit seurata tilannetta jonkin aikaa. Katso rauhassa, miten tunteesi muuttuvat, laantuvatko vai vahvistuvatko ne.

Jos olet varma asiasta, voit toimia nopeamminkin ja kertoa nykyiselle tyttöystävällesi, että olet ihastunut toiseen. Ihastuminen, tykkääminen ja seurustelu ovat herkkiä asioita ja toista saattaa satuttaa, vaikkei haluaisikaan. Kannattaa olla hienotunteinen ja valmistautua toisen reaktioon, sillä usein seurustelusuhteen päättyminen satuttaa jätetyksi tullutta osapuolta. On fiksua lohduttaa ja tukea toista. Asiat kannattaa jutella läpi, tarvittaessa moneen kertaan.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load