Ihmissuhteet ja seurustelu

oonko hyvä muija
Aloittaja:
olli666
29.5.2019 08:35
Viimeisin viesti:
NettiNappi Karoliina
29.5.2019 10:22
Osallistu keskusteluun
Avatar
olli666
29.5.2019 08:35
Arrow

oonko hyvä muija jos mää oon trans mies ja oon pettäny mun miestä..pliis vastataaakaa

mm
NettiNappi Karoliina
29.5.2019 10:22
Arrow

Moi.

Kerrot viestissä, että olet pettänyt kumppaniasi ja sinua mietityttää oletko enää “hyvä muija”. Yksi suurimmista pettymyksen aiheuttajista ihmissuhteissa on kumppanin uskottomuus. Uskottomuus on useimmille pariskunnille hyvin vaikea kokemus ja ihmiset kokevat uskottomuuden hyvin eri tavoin. Useimmille uskottomuus tarkoittaa seksuaalista kanssakäymistä jonkun muun kuin oman puolison kanssa. Kun taas osa ihmisistä kokee myös henkilökohtaiset tunnetason keskustelut toisen henkilön kanssa uskottomuutena. Pariskunnan olisikin suhteessaan tärkeä pohtia, minkä he määrittelevät uskottomuudeksi.

Pettäminen loukkaa toista syvästi ja aiheuttaa tunteen siitä, ettei olekaan riittävä tai kyllin hyvä puolisolleen. Pettämisestä ylipääseminen on vaikea prosessi suhteen molemmille osapuolille, mutta siitä on kuitenkin mahdollista päästä yli. Viestistäsi ei käy ilmi, onko kumppanisi asiasta tietoinen ja oletko hänelle tapahtuneesta kertonut?

Pettäminen on varsin yleistä ja joka kolmas ihminen pettää kumppaniaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pettäminen olisi hyväksyttävää. Pettämisen taustalla on hyvin erilaisia asioita, mutta yleensä pettäminen kertoo siitä, että parisuhteessa on jotain vialla. Pettäminen voi olla jännityksen, hyväksynnän, hellyyden tai yhteenkuuluvuuden hakemista. Salasuhteesta pyritään usein hakemaan jotain sellaista, mitä omasta parisuhteesta ei saa. Sinun olisikin hyvä miettiä, mitkä asiat sinun kohdallasi johtivat pettämiseen?

Se, että olet pettänyt kumppaniasi, ei määritä sinua ihmisenä muilla elämän osa-alueilla. Olet tehnyt suuren virheen parisuhteessanne, mutta jos olet valmis korjaamaan tilanteen sekä olet vilpittömästi pahoillasi, on teillä mahdollisuus saada asiat sovittua.

Tsemppiä sinulle!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load