Ihmissuhteet ja seurustelu

Nopeus ongelma
Aloittaja:
Nopee
20.7.2016 12:33
Viimeisin viesti:
NettiNappi Tuula
21.7.2016 14:03
Osallistu keskusteluun
Avatar
Nopee
20.7.2016 12:33
Arrow

Mitä voi kokeilla ettei esileikissä ja yhdynnässä laukeaisi niin nopeasti? Siemensyöksy tulee usein todella nopeasti koskettelun jälkeen. Miten pojat ja tytöt voi kokeilla itsetyydytystä? Mitkä on hyvät nimet alapäille?

avatar
NettiNappi Tuula
21.7.2016 14:03
Arrow

Hei. Seksuaalineuvojamme ei tällä hetkellä vastaa kysymyksiin. Jos haluat jutella asiantuntijan kanssa, voit kääntyä esimerkiksi Sexpon ilmaisen neuvontapuhelimen puoleen tai vierailla e-Talon chatissä.
http://www.sexpo.fi/neuvonta/neuvontapuhelin-2/
http://e-talo.fi/chat

Tavallisimmin nopea siemensyöksy ilmenee nuorella iällä. Valtaosa miehistä oppii iän ja kokemuksen karttuessa viivästyttämään laukeamistaan. Lääkäriseura Duodecimin sivuilta löydät lisää tieto ja myös herkän siemensyöksyn itsehoito-ohjeita, joita voit halutessasi kokeilla.http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00398 Kannattaa myös jutella kumppanin kanssa asiasta. Jo pelkkä asiasta puhuminen saattaa helpottaa, kun nopeaa laukeamista ei enää niin jännitä. On hyvä muistaa, että rakastelun ei suinkaan tarvitse loppua siemensyöksyyn. Toisen hellimistä ja hyväilyä voi jatkaa muilla tavoilla, esimerkiksi käsillä tai suulla.http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/mitaseksion/yhdynta/

Seksuaalineuvoja Katriina on vastannut itsetyydytystä koskevaan kysymykseen Pulmakulmassa seuraavasti: kun poika itsetyydyttää, hän voi liikuttaa kättä peniksen vartta pitkin terskan yli ja takaisin tai vaikkapa pelkästään pienemmällä liikkeellä terskan alapuolelta yläpuolelle esinahan samalla liikkuessa. Itsetyydytyksen yhteydessä voi hyväillä esim. välilihan seutua ja kivespusseja. Tyttöjen itsetyydytyksessä hierotaan, painellaan ja hyväillään klitorista, virtsarakon ja emättimen seutua. Sormia voi myös työntää emättimeen, jolloin sormia liikutellaan edestakaisin emättimen sisällä. Sormien sijaan voi käyttää myös apuvälineitä esim. dildoa. Koko vastauksen voit lukea linkistä: https://nettinappi.fi/pulmakulma/ihmissuhteet-ja-seurustelu/runkkaaminen/ Voit lukea lisää itsetyydytyksestä myös Väestöliiton nuorten sivuilta:http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/seksi/mitaseksion/itsetyydytys/

Poikien ja tyttöjen alapäillä on olemassa lukemattomasti nimiä murteissa ja slangeissa. Voit käyttää alapäistä sellaisia nimiä, mitkä itsestä tuntuvat luontevalta. Riippuu myös tilanteesta ja juttukaverista, mitä nimiä kannattaa käyttää. Juttukaverilta voi esimerkiksi kysyä, minkä nimen hän kokee sopivaksi.

Toivottavasti näistä tiedoista on sinulle apua. Hyvää kesän jatkoa!

OSALLISTU KESKUSTELUUN

Hei, olemme kesätauolla 4.7-19.7 välisen ajan, jolloin kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Kysymyksiin vastataan jälleen 20.7 alkaen. Vastauksissa voi myös olla kesäaikaan enemmän viivettä. Aurinkoista kesää!