Ihmissuhteet ja seurustelu

Mitä pitäisi tehdä
Aloittaja:
..
22.9.2016 21:08
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
29.9.2016 12:25
Osallistu keskusteluun
Avatar
..
22.9.2016 21:08
Arrow

Moi! Aateli laittaa tänne ku en osaa itte tehä asialle ny mitää ja en jaksa kavereita vaivata koko aja asia kans… Seurusteli kesäl yhe tosi kiva poja kans mut sit tuli ero jätti mut eksäsä takia ja nyt laittaa viestii et katuu… Mut ei tee asialle mitää ja on se toisen kans yhes. Oltii yks kerta viettää viikonloppuu mökillä kavereitte keske no puhuttii tän poja kans asiat halki mut en edelleenkään oo varma mitä se oikee haluu. Itte oon kiinnostunu yhest todella mukavasta pojasta jonka kans oon jutellu jo tosi pitkää,kaverit sanoo et se ois kiinnostunu must 😂 itte en oikee siihe haluu uskoo. Mut täs o mul se ongelma toisaalta haluisi kertoo mun tunteista mut tulisko se liia äkkiä sitte ku erosta on kuiteki nii lyhyt aika ja mite meijä ystävyydelle sitte kävis… Koska oon kertonu tällekki kaikki tosta kesästä.. Tää o must jo iha tarpeeks iso soppa ja sekava jote en tähä iha kaikkee saa kirjotettuu ni paljo jää kertomatta mut tää ny o tällee karkeesti selitetty.

mm
NettiNappi Hanna
29.9.2016 12:25
Arrow

Hei. Heti alkuun sinun kannattaa yrittää selvittää omat tunteesi. Kun tiedät itse, mitä haluat, sinun on helpompi tehdä valintoja. Entinen poikaystäväsi katuu eroanne, mutta ei ole kuitenkaan eronnut uudesta tyttöystävästään. Uuden pojan tunteista sinua kohtaan et vielä tiedä. Sinä itse tiedät parhaiten milloin olet valmis uuteen suhteeseen. Jos mietit vielä entistä poikaystävääsi, sinun kannattaa huomioida myös, voitko luottaa häneen jatkossa, vai onko mahdollista, että hänen tunteensa ailahtelevat myöhemminkin. Oletko ylipäätään vielä ihastunut häneen?

Uuden pojan kanssa voit viettää aikaa myös kertomatta ihastuneesi häneen. Tapaa hänet kahdenkesken, jos mahdollista. Silloin ehkä huomaat, millaisia tunteita sinulla pojan seurassa on ja miten juttunne kulkee.

Ihastumis- ja tunneasioista ei voi aina tietää varmasti ennen kuin kokeilee. Aika näyttää, miten juttunne etenee.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load