Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastus
Aloittaja:
Tyttö
14.7.2016 18:08
Viimeisin viesti:
NettiNappi Saija
15.7.2016 10:27
Osallistu keskusteluun
Avatar
Tyttö
14.7.2016 18:08
Arrow

Oon ihastunut yhteen poikaan jonka kansaa suunnistan samassa ryhmässä. En suunnista enää hirveesti kun jalkapallo vielä multa paljon aikaa. Epäilen että pian mun pitää valita kumman lopetan. Tiedän että pärjään molemmissa. Mulla on molemmissa hyvii kavereita ja pidän molemmista. En oo kertonut mun kavereille vielä mun ihastuksesta koska viimeksi kun kerroin ne kiusoitteli mua siitä. En siis käy mun ihastuksen kanssa samaa koulua. Seurataan toisiamme instas mutta ei esim. jutella suunnistus harkoissa. Mitä mun kannattais tehä lajin valinnan ja ihastuksen kanssa?

avatar
NettiNappi Saija
15.7.2016 10:27
Arrow

Hei!

Mukavaa, että olet tavannut harrastuksesi parissa kivan pojan :). On harmillista, että sinusta tuntuu, että et voi kertoa ihastuksestasi kavereillesi. Voisitko sanoa kavereillesi, että kiusoitteleminen tuntuu sinusta ikävältä? Todennäköisesti he eivät kuitenkaan tarkoituksella halua aiheuttaa sinulle pahaa mieltä. Ihastumisista kiusoittelu on aika tavallista, etenkin nuorella iällä. Sitä ei kuitenkaan tarvitse sietää, jos se tuntuu pahalta.

Kysyt, mitä sinun kannattaisi tehdä lajin valinnan kanssa. Voisit jutella harrastuksistasi vanhempiesi kanssa. Heillä voi olla hyviä näkökulmia asiaan. He myös todennäköisesti maksavat harrastuksistasi aiheutuvat kulut ja ehkä kuljettavatkin sinua harrastuksiisi? Siksi olisi hyvä, että kuuntelet heitäkin tässä asiassa. Voit jutella asiasta myös harrastuksissasi toimivien aikuisten, kuten ohjaajien ja valmentajien kanssa. Ja tietenkin sinun kannattaa miettiä, mitä itse haluat ja mitkä asiat sinulle on tärkeitä.

Mietit myös, mitä sinun kannattaisi tehdä ihastuksesi suhteen. Kerrot, että seuraatte toisianne Instagramissa, mutta ette juttele toistenne kanssa. Jos haluat tutustua poikaan paremmin, voisit rohkaista mielesi ja lähestyä häntä. Tapoja on monenlaisia. Ehkä voisit kommentoida hänen kuviaan Instagramissa, tai vaikka lähettää hänelle siellä yksityisviestin? Jos näet häntä harrastuksenne parissa, voisitko yrittää hakeutua hänen seuraansa ja jutella vaikka suunnistukseen liittyvistä asioista? Ihastuksen kanssa voi aloittaa jutustelun ihan tavallisista asioista, niistä mistä kavereidenkin kanssa juttelee. Voit lukea vinkkejä ihastuksen lähestymiseen MLL:n nuortennetistä: http://www.mll.fi/nuortennetti/ihmissuhteet/seurustelu/voisko_se_tykata/ Sinun ei tarvitse heti ensimmäisenä kertoa pojalle, että olet häneen ihastunut, vaan voitte ensin tutustua toisiinne.

Mukavaa kesää!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load