Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastus ongelma
Aloittaja:
Poika15
08.7.2017 23:11
Viimeisin viesti:
NettiNappi Saija
10.7.2017 12:38
Osallistu keskusteluun
Avatar
Poika15
08.7.2017 23:11
Arrow

Moi, mul on tällänen jännä tilanne. Mä oon ihastunu mun yhen parhaan kaverin serkkuun, joka on mua 2 vuotta nuorempi. Kerroin mun kaverille tän ja sille se oli ainaki ihan fine. Se anto mulle tän tytön numeron ja lähetin sille seuraavana päivänä whatsappissa viestii. Kirjoitin vaan “moi” ja se tyttö esti mut. En tiedä tunnistiko se mua kun ei olla nähty ku vaa pari kertaa eikä muutenkaan hirveesti juteltu. Tälleen jälki käteen ois ehkä kanttinu sanoo että mistä sain sen numeron jne. Lähetin pari päivää ton jälkeen sille myös instagramis viestin ja kerroin täl kertaa että olin sen serkun kaveri. Ei vastannu. Niiden suku (johon tottakai kuuluu myös se mun kaveri) omistaa yhen kartanon, jota ne on nyt remontoimassa, koska siitä tulee kahvila. Me käytii siel kartanol vähän auttaa kantaa tavaroita sen mun kaverin kaa ja viel meiän yhen toisen kaverin kaa. Ja tottakai se tyttö oli siellä. Mä ajattelin et voisin mennä puhuu sille, mut en vaa pystyny. Joten ei sitten juteltu sanaakaa. Ei oltu siel kovin kauaa, mutta huomasin että se kyl näki mut. Mua hermostuttaa ku en yhtään tiiä miks se ei vastaa, enkä siks uskaltanu mennä puhuu. Mä vaan mietin että mitä mun pitäis tehä? Se ei vastaa viesteihin. En oikeen voi jutella sille siel kartanol, koska työmaa ei ehkä oo paras paikka jutella mistään sellasesta, viel ku sen koko suku on niiku parin metrin etäisyydellä. Haluisin vaa jutella sille rauhas. Mä voisin sinänsä soittaa, mut sit mietin että mitä mä oikeen sanoisin. Viesteil on helpompi jutella kaikkii joutavii. Jos en tee jotain nii en tuu näkee sitä tyyliin enää kesän jälkeen yli vuoteen. Pliis auttakaa 🙁

avatar
NettiNappi Saija
10.7.2017 12:38
Arrow

Hei!

Kerrot, että olet yrittänyt lähestyä viesteillä tyttöä, johon olet ihastunut. Olet ollut rohkea! Tyttö ei kuitenkaan ole vastannut viesteihisi ja on estänyt sinut WhatsAppissa, ennen kuin olet saanut kerrottua itsestäsi mitään. Olisit mieluiten tyttöön yhteydessä viestimällä, mutta koska hän ei vastaa viesteihisi, pitäisi nyt keksiä jotain muuta lähestymistapaa. Et kuitenkaan oikein haluaisi tai uskaltaisi soittaakaan tai mennä kasvotusten juttelemaan hänelle.

Voisiko tämä sinun kaverisi, joka on tytön serkku, auttaa sinua? Voisitko pyytää kaveriasi kertomaan tytölle, että haluaisit viestitellä hänen kanssaan ja tutustua häneen? Tai entä jos kirjoittaisit tytölle viestin/kirjeen paperille ja kävisit viemässä sen hänelle, kun seuraavan kerran näette kartanolla. Et kerro, viettääkö kaverisi tytön kanssa yleensä aikaa tai ovatko he kovin läheisiä. Voisitteko tehdä kolmestaan jotain?

Jos kuitenkin rohkenet soittamaan hänelle, voisit miettiä etukäteen, mitä sanoisit tai kysyisit. Aluksihan voisit kertoa, että hän on sinusta mukava/nätti tai joitain muuta kivaa ja että haluaisit jutella hänen kanssaan. Sitten voit vaikkapa kysyä häneltä, mitä hän on kesälomallaan tehnyt ja mitä vielä aikoo tehdä. Mitä asioista hänestä haluaisit tietää? Liian henkilökohtaisia juttuja ei kannata mennä kyselemään, ennen kuin tutustuu paremmin.

Jos tyttö ei yrityksistäsi huolimatta vastaa viesteihisi tai ei halua jutella sinun kanssasi, sekin pitää sitten vain hyväksyä. Valitettavasti aina ihastuksen kohde ei tunnekaan samoin. Siitäkin kyllä selviää, vaikka kurjalta tuntuisikin.

Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja tsemppiä ihastuksen lähestymiseen!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load