Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastus
Aloittaja:
kokematon
26.2.2018 21:41
Viimeisin viesti:
kokematon
02.3.2018 17:13
Osallistu keskusteluun
Avatar
kokematon
26.2.2018 21:41
Arrow

Olen ammattikoulussa ja olen ihastunut koulussani olevaan tyttöön. En ole aikaisemmin seurustellut kenenkään kanssa joten tämä on ensimmäinen kerta kun tekisin aloitteen. Koska minulla ei ole ollut aikaisempaa kokemusta, en oikein tiedä mitä sanoa tytölle ja miten kerron hänelle tunteistani. En ole varma että tykkääkö hän edes minusta. En ole puhunut hänen kanssaan koskaan mikä tekee tästä vielä vaikeampaa. Näen aina häntä silloin tällöin koulussa. Tuntemattomille puhuminen ei ole ongelma vaan minulla ei tule yksinkertaisesti mieleen milloin menisin hänen luokseen, miten aloittaa, mitä sanoa ja siitä eteenpäin. Mitä tehdä jos minä en kiinnosta häntä. Mitä jos vastaa myönteisesti, mitä sitten. -Kiitos

avatar
Kättähousuu
01.3.2018 11:55
Arrow

No jos ei onnistu nii kättä housuu ja uutee nousuu.

avatar
NettiNappi Saikku
02.3.2018 11:29
Arrow

Hei, Kiva kuulla että olet ihastunut. Ihastuminen on ihana tunne mutta samalla myös hieman raastava. Ihana, kun on perhosia vatsassa, kun miettii tai näkee ihastumisen kohdetta mutta toisaalta myös raastavaa, kun ei tiedä onko kiinnostuksen kohde kiinnostunut sinusta. Mutta mikäli ei tee jonkinlaista aloitetta, ei voi saada tietää, olisiko tunne molemminpuolista.

Kerrot, että et ole seurustellut aiemmin ja haluaisit tehdä aloitteen tytön suhteen, mutta et tiedä miten.
Ensimmäisiä asioita, joilla voit saada tytön kiinnittämään sinuun huomiota, ovat hymy ja silmiin katsominen. Voit hakeutua tytön lähelle, etsiä katsekontaktia ja sitten hymyillä tytölle. Jos mahdollista voit esimerkiksi pitää hänelle ovea auki. Pienillä huomionosoituksilla voit saada hänet huomaamaan sinut.

Jos tyttö alkaa vastaamaan hymyysi, voisit kysyä häneltä vaikka ”miten menee” tai ”mitä kuuluu”. Voit kysyä ihastuksen kohteelta ihan tavallisia asioita, kuten onko lomasuunnitelmia, miten viikonloppu meni tai vaikka jotain opintoihin/kouluun liittyvää. Kun osoitat, että olet kiinnostunut hänen asioistaan, voi olla, että hän innostuu juttelemaan kanssasi enemmänkin. Voisit myös kysyä esimerkiksi, tykkääkö tyttö katsoa elokuvia tai käydä Kärppäpelissä, tai jotain muuta, jota voisitte yhdessä tehdä. Myös kahvilla tai kävelyllä käyminen ovat hyviä vaihtoehtoja.

Jos haluat kertoa tytölle suoraan ihastuksestasi, voit yrittää selvittää hänen puhelinnumeronsa ja laittaa hänelle viestin. Viestiin voit laittaa myös jonkin kysymyksen, jolloin tyttö todennäköisemmin vastaa viestiisi.

Kun tutustutte toisiinne paremmin, alkaa yhdessä oleminenkin tuntua luontevammalta ja helpommalta. Mitään yksityiskohtaisia ohjeita seurusteluun ei voi oikein antaa, vaan asiat etenevät omaan tahtiinsa jokaisessa suhteessa. Tärkeää on toki aina, että molemmat kohtelevat toisiaan hyvin ja kunnioittaen ja että toisen ajatuksia ja mielipiteitä kannattaa kuunnella ja ottaa huomioon. Ihmissuhteet ovat aina yhteistyötä.

Kysyt, mitä tehdä, jos tyttö ei olekaan kiinnostunut sinusta. Se, että toinen ei vastaakaan omiin tunteisiin samalla tavalla, tuntuu varmasti pahalta. Torjutuksi tuleminen on ikävä tunne. Näistä tunteistakin kuitenkin selviää ja pääsee yli. Ikävätkin tunteet kuuluvat elämään, eikä niitä oikeastaan pystykään välttämään, eikä tarvitsekaan. Jokaisella meillä on omat tapamme käsitellä vastoinkäymisiä ja selviytyä niistä. Keinoina voisi olla vaikka liikunnan harrastaminen, musiikki, kirjoittaminen, ystävän tai jonkun muun kanssa juttelu asiasta tai mikä vain, joka itsestä hyvältä tuntuu. On hyvä myös muistaa, että torjutuksi tuleminen ei tarkoita sitä, että sinussa olisi jotain vikaa tai että olisit tehnyt jotain väärin.

Joka tapauksessa toivotan sinulle rohkeutta ja tsemppiä tytön lähestymiseen! Ja mukavaa kevään jatkoa 🙂

avatar
kokematon
02.3.2018 17:13
Arrow

Kiitos paljon vastauksesta ja vinkeistä! 🙂

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load