Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastus
Aloittaja:
Poika02
06.2.2017 21:01
Viimeisin viesti:
NettiNappi Saija
08.2.2017 15:47
Osallistu keskusteluun
Avatar
Poika02
06.2.2017 21:01
Arrow

Elikkä siis tykkään tästä mun luokkalaisesta tytöstä. Me puhutaan sillee aika paljon koulussa ja se nauraa aika paljon mun vitseille. Tää on just tämmöstä että jotenki alan kuvittelee liikoi ja sit myöhemmin petyn. Mulle on ennenki käyny sillee mut mun kaveriki sano että se kattelee mua aina joskus tunneilla. Kaverin mukaan myös koko luokka on alkanu huomata että tykkään siitä joten uskon että se tyttöki jo arvelee jotain. Puhuin sille whatsappissa eilen ja ei se ainakaa tylsistyneeltä vaikuttanu. Haluisin kertoo sille mun tunteista mutta en oikeen tiedä miten sen tekisin. En haluu todellakaa tehä sitä viestillä. Haluisin tehä sen kasvotusten mutta koska me ei olla yhtään yhessä vapaa ajalla se on aika vaikeeta. Ajattelin että voisin pyytää sitä juttelemaan koulun jälkee mut se on aina kavereittensa kanssa ja on vähän vaikee mennä siihen sillee kysymää kun kaikki heti tajuais sen. Haluisin siis jotain neuvoi tähän tilanteeseen.

avatar
NettiNappi Saija
08.2.2017 15:47
Arrow

Hei!

Omista tunteistaan ja ihastumisestaan kertomiseen ei ole mitään tiettyjä ”oikeita” tapoja. Parasta on toimia siten, mikä itselle tuntuu luontevimmalta. Tiedätkin jo, että haluaisit kertoa tunteistasi tytölle kasvotusten. Arastelet kuitenkin suoraan juttelemaan menemistä, koska et ilmeisesti tahdo, että tytön kaverit näkisivät tilanteen. Voisitko ehdottaa tytölle viestillä, että tapaisitte vaikka koulun jälkeen jossain kahdestaan? Voithan myös esittää hänelle toiveen, että hän ei kertoisi asiasta muille.

Ensi viikon tiistaina on ystävänpäivä. Se on aika hyvä ajankohta pienemmälläkin eleellä viestiä toiselle, että on kiinnostunut ja ihastunutkin. Kaupoista ja kioskeista löytyy kivoja kortteja, pikku tavaraa ynnä muuta aiheeseen liittyvää, joita voisit halutessasi hyödyntää. Ehkä voisit pyytää häntä vaikka kaakaolle ystävänpäivänä tai tekemään jotain muuta kivaa, sellaista, josta molemmat tykkäätte.

Kerrot viestissäsi, että olet aikaisemmin joutunut kokemaan pettymyksiä tykkäämisasioissa. Valitettavasti joskus voi tosiaan käydä niin, että ihastuksen kohde ei tunnekaan samoin. Se riski on olemassa, kun tunnustaa ihastuksensa toiselle. Toisaalta, jos kumpikaan osapuoli ei uskalla tehdä aloitetta, ei asia ainakaan etene mihinkään.

Kovasti tsemppiä ja rohkeutta sinulle!

OSALLISTU KESKUSTELUUN

Hei, olemme kesätauolla 4.7-19.7 välisen ajan, jolloin kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Kysymyksiin vastataan jälleen 20.7 alkaen. Vastauksissa voi myös olla kesäaikaan enemmän viivettä. Aurinkoista kesää!