Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastus
Aloittaja:
APUA TARVITSEVA)::
08.9.2016 21:08
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
12.9.2016 10:41
Osallistu keskusteluun
Avatar
APUA TARVITSEVA)::
08.9.2016 21:08
Arrow

Moi. Mä oon ihastunut mun uuteen poikaan luokallani ja en tiedä miten lähestyisin häntä tai miten aloittaisin tutustumisen. Me kummatkin olemme hieman samanlaisia vaikka en tunne tätä vielä paljoa. Noh minua harmittaa se että luokkakaverini jonka kanssa pelleilemme tunneilla niin on tullut tämän kanssa niin hyvään toimeen että luulen heidän pian seurustelevan. Olen myös saanut kuvia tämän luokkakaverini keskustelusta jossa haukkunut minua. Noh siitä eteenpäin me alettiin taas kunnolla hengaamaan ja tässä nyt ollaa. Olen nyt vähän oleillut heidän kanssaan tunnilla (tämän pojan ja luokkakaverini kanssa) Pitäisikö minulla yrittää jotenkin tutustua tähän poikaan vai jättää tämä asia? Meillä olisi hyvä suhde kun olemme samalla luokalla ja ryhmässä jopa. On onni jopa ollutkin kun olemme päässet lähelle istumajärjestyksessä ja samaan luokkaryhmäänkin jopa.

avatar
-
10.9.2016 21:18
Arrow

Auta

mm
NettiNappi Hanna
12.9.2016 10:41
Arrow

Hei,
Haluaisit tietää, miten lähestyisit ihastustasi ja toisaalta myös mietit, pitäisikö sinun vain antaa asian olla. Olette pojan kanssa samalla luokalla ja samassa ryhmässäkin, mutta arvelet, että hän alkaa seurustella luokkakaverinne kanssa. Ihastumisasioissa sattuu aika usein niin, että kaverin kanssa ihastutaan samaan henkilöön. Jos vain on mahdollista, teidän kannattaa jutella asiasta luokkakaverisi kanssa. Kysymällä voisit saada selville, onko hänkin ihastunut kyseiseen poikaan vai tuntuuko sinusta vain siltä. Jos varmistuu, että olette ihastuneita samaan poikaan, teidän on molempien hyvä miettiä, miten suhtaudutte siihen, jos toinen alkaakin seurustella pojan kanssa. Kestääkö kaveruutenne sen, vai loukkaantuuko toinen tilanteesta. Mainitset myös, että luokkakaverisi on aiemmin haukkunut sinua, mutta se on jo mennyttä. Olette siis pystyneet säilyttämään kaveruutenne aiemminkin hankalassa tilanteessa.

Jotta tutustuisi paremmin toiseen ihmiseen, on hyvä hakeutua hänen seuraansa tai vaikka viestitellä hänen kanssaan. Voit esimerkiksi mennä samaan porukkaan, jossa poika on ja liittyä keskusteluihin. Voit kiinnittää pojan huomion sinuun katsomalla häntä silmiin, hymyilemällä, kuuntelemalla hänen juttujaan ja kommentoimalla niitä. Voit myös sanoa hänelle jotain mukavaa, kuten kehua kampausta, vaatteita tai juttuja, joita hän kertoo. Jokainen meistä ilahtuu kuullessaan jotain mukavaa. Ole rohkeasti oma itsesi ja toimi, kuten sinusta tuntuu parhaalta. Voit lähettää pojalle myös viestejä, esimerkiksi snapchatissa ja whatsappissa, jos se tuntuu hyvältä.

Kun tutustut poikaan paremmin, huomaat kyllä vahvistuvatko tunteesi häntä kohtaan ja tunteeko hän mahdollisesti samoin sinua kohtaan.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load