Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastuminen
Aloittaja:
Normaali?
05.9.2017 22:00
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
07.9.2017 10:24
Osallistu keskusteluun
Avatar
Normaali?
05.9.2017 22:00
Arrow

Moi! Oon 14v tyttö (täytän kohta 15).
Mua on viime aikoina alkanu huolettaa se, kun vaikka kaikki mun kaverit on ollu silleen kunnolla ihastuneita, nii mä en oo koskaan. Et mulla on ollu sellasia pieniä “ihastuksia” mut ei semmosta kunnon ihastusta. Onks se normaalia? Voisko se johtua siitä, et oon aika myöhään kehittyny, mul ei oo ees alkanu vielä menkat. Mulle tulee siitä et en oo koskaan ollu ihastunu semmonen ulkopuolinen olo, kun tuntuu siltä et ei kuulu johonki juttuun mihin kaikki muut kuuluu. Sama juttu on menkkojen kanssa.
Toivottavasti pystytte vastata!

mm
NettiNappi Hanna
07.9.2017 10:24
Arrow

Ei ole olemassa sääntöä siitä, minkä ikäisenä tulisi ihastua kunnolla. Jokaisella nuorella murrosiän kehitys etenee omaa tahtiaan. Tunnekehitys on osa murrosiän kehitystä. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi. Sinullakin tunteita herää aikanaan, kun on sen aika ja oikea henkilö sattuu kohdalle. Kerrot, että sinulle tulee ulkopuolinen olo kavereittesi seurassa ja ettet kuulu samaan juttuun, koska et koe ihastumisia. Ihastumisasiaa ei kannata kuitenkaan kiirehtiä sen vuoksi, että kavereilla on ihastuksia. Teillä on varmasti kavereiden kanssa muitakin juttuja, joista juttelette ja ne varmasti myös yhdistävät teitä. Joskus kaveriporukassa voi tuntua, että on itse ainoa erilainen, mutta se on harvoin totta.

Mainitset myös, että menkkasi eivät ole vielä alkaneet ja senkin vuoksi koet ulkopuolisuutta kaveriporukasta. Murrosikä etenee jokaisella yksilöllisesti, ja kehitykseen vaikuttavat perintötekijöiden lisäksi esimerkiksi paino ja harrastetun liikunnan määrä. Kerrot, että olet aika myöhään kehittynyt, joten odottele vain rauhassa. Sinunkin kuukautisesi alkavat kyllä, kunhan maltat odottaa.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load