Ihmissuhteet ja seurustelu

auttakkaa
Aloittaja:
nimetön
21.7.2018 20:55
Viimeisin viesti:
Liisa
02.8.2018 15:22
Osallistu keskusteluun
Avatar
nimetön
21.7.2018 20:55
Arrow

olen ollut yhdessä ihastukseni kanssa kohhta noin neljä vuotta ja hän asuu eri paikakunnalla kuin minä ja haluaisin muuttaa kyseiselle paikakunnalle jossa ihastukseni asuu mutta muutto on minulle iso asia ja vielä se että miten löydän öitä kyseiseltä paikkakunnalta ja se että voimisiko parisuhteemme muutta essani paikkakunnalle pelottaa iso muutos minulle joten auttakaa mitä teen!

Liisa
02.8.2018 15:22
Arrow

Hei!

Muutto omalta kotipaikkakunnalta on aina iso muutos ja sitä onkin hyvä harkita ja miettiä eri näkökulmista. Viestin perusteella vaikuttaa siltä, että juuri sitä sinä nyt teetkin; mietit muuton eri puolia ja mahdollisia vaikutuksia. On ymmärrettävää, että muutos pelottaa.

Oletko jutellut kumppanisi kanssa mahdollisesta muutosta hänen kotipaikkakunnalleen? Mitä mieltä hän on? Mietit, löytäisitkö töitä uudelta asuinpaikkakunnalta ja toimisiko parisuhteenne edelleen. Vain te kaksi voitte vaikuttaa siihen, miten parisuhteenne toimii, olittepa sitten etäsuhteessa tai samalla paikkakunnalla.

Jos haluat, voisit jo etukäteen selvittää, millaisia työmahdollisuuksia kumppanisi kotipaikkakunnalla voisi olla tarjolla. Voit olla yhteydessä oman alasi työpaikkoihin suoraan; yhteydenottaminen ei sido sinua mihinkään, mutta voit saada sellaista tietoa, joka auttaa sinua päätöksen teossa.

Suosittelen, että juttelet kumppanisi kanssa tilanteesta ja mietitte yhdessä, onko muuttaminen samalle paikkakunnalle sellainen asia, jota te molemmat haluatte. Jos päädytte siihen lopputulokseen, muutkin asiat, kuten työpaikka, varmasti järjestyvät myös! Uudet tilanteet ja muutokset jännittävät, se on aivan normaalia. Päädytte varmasti yhdessä juuri teille oikeaan ratkaisuun! Mukavaa kesän jatkoa!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load