Ihmissuhteet ja seurustelu

Äitin ja mun välit?
Aloittaja:
Mm
14.5.2020 16:17
Viimeisin viesti:
NettiNappi Anni
18.5.2020 14:12
Osallistu keskusteluun
Avatar
Mm
14.5.2020 16:17
Arrow

Vastattu. Mulla on äitin kanssa aika huonot välit omasta mielestä koska en saa elää ”vapaasti” itse päättäen omista asioista vaan äitini tekee sen ja mulla on vain 1 kaveri joka asuu rovaniemellä ja jutellaan vaan kun pelataan, mutta en saa pelata ilman että teen kotitöitä käyn ulkona yms. joka ikinen päivä me tapellaan ja väitellään, mä itken jokaikinen päivä koska haluisin jo pois kotoa. Ei oo mun mielestä oikeeta elää tälleen mutta en haluaisi asua kotona. Mitä teen?

mm
NettiNappi Anni
18.5.2020 14:12
Arrow

Moi Mm. Äitisi on sinun huoltajasi, joten hänen kuuluu asettaa sinulle rajoja vaikka se sinusta var,asti epäreilulta kuulostaakin. Voisitko jutella pahasta mielestäsi äitisi kanssa? Hän ei välttämättä huomaa ajatella, että pelaaminen on sinulle sosiaalisten suhteiden ylläpitämistä. Jos sovitte tietyt pelisäännöt, paljonko saat aikaa pelaamiselle päivässä.

Kerroit, että sinulla on vain yksi kaveri. Jos kaipaat muuta seuraa, voisitko aloittaa jonkin toisen harrastuksen? Yleensä niissä tutustuu kivasti uusiin ihmisiin.

Suosittelen sinua myös tutustumaan Tyttöjen Talon toimintaan. Tyttöjen talon ryhmät, avoimet yhteisölliset illat sekä yksilötyö ovat toimintoja, joiden avulla voit vahvistaa omia voimavarojasi, tutustua uusiin ihmisiin ja saada tukea omaan elämääsi.

Onko sinulla ketään muuta aikuista jonka kanssa jutella, jos koet ettet saa äitisi kanssa kahdestaan asioita selville? Koululla voi jutella ainakin terkkarille, koulukuraattorille tai- psykologille. Tai jos sinulla on jokin muu läheinen aikuinen, suosittelen juttelemaan pahasta olostasi hänelle. Mekin vastaamme mielellämme sinulle, jos haluat palata vielä asiaan. Tsemppiä kovasti!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load