Asuminen

Ei kivaa
Aloittaja:
Dernja
28.4.2016 15:02
Viimeisin viesti:
vanhapappa
29.3.2017 10:47
Osallistu keskusteluun
Avatar
Dernja
28.4.2016 15:02
Arrow

Moi mä haluisin nyt apuu koska siis tai mä kerron ihan alusta kun mun pikkusisko synty me oltiin ihana perhe mut sit noin vuos siitä eteenpäin kaikki meni päin helvettiä. Mä olin sillo joku neljä tai viis ja halusin alottaa baletin no mä sit sanoin siitä mun vanhemmille ja ne katto niitä paikkoja. Ne löys yhen paikan ja alotin siellä sitte sen. Skipataan pari vuotta kun mä olin menossa ykköselle ja mun sisko oli kolme nii seki halus alottaa baletin ja niinhän se sai mut ehkä pari viikkoo sen jälkeen äiti tuli mun treeneihin ja otti mun siskon mukaan sinne ja se alko sit tanssii siel salis ja äiti ei huomannu sitä nii sit mun kaveri kompastu mun siskoon ja se murs sen ranteen ja sit siit tuli jotain säätöö ja jouduin lopettaa baletin mut sit mun sisko sai kyl jatkaa. Ja sit joku päivä kysyin et voinko alottaa teatterin ja ne vastas siihe et en voi alottaa ku mun siskon baletti vie nii paljon aikaa. No en saanu sit alottaa sitä enkä muutakaa. Pari kolme vuotta sen jälkeen mun sisko harrasti yhä balettia ja mä en saanu harrastaa mitään. Mun sisko oli tietenki vaihtanu ryhmää ja sil oli kuus kertaa viikossa treenit ja kolmesti joku venyttelykerho ja uinti kerran viikossa plus viikonloppuisin aina joku esitys. Balettitanssijoilla pitää olla hyvä vartalo joten mun vanhemmat teki mun siskolle aina jotain erikoisruokaa. Mulle ne vaa sano et jääkaapissa on joku mikropizza et syö se koska ne ei ehtiny tehä mulle ruokaa ku ne oli aina viemässä mun siskoo jonnekki balettijuttuun. Olin siis kutosella tässä vaiheessa. Sitte seiskan alussa tarttin uuden repun ja kysyin sitä iskältä ja se sano et nyt ei oo rahaa ku ne oli just ostanu mun siskolle uudet kärkitossut ja kilpapuvun. Sitte skipataan taas pari vuotta kunnes olin ysillä ja mun siskolla oli vaan enemmän ja enemmän treenejä ja muistaakseni sillä oli 9 treenit 5 venyttelykerho ja 4 uinti viikossa ja sen ruokavalio oli vaan tarkempi ja välillä oli jopa kolme päivää putkeen et mulla ei ollu ruokaa ja vanhemmat ei antanu mulle ees rahaa jolla oisin voinu käydä ostamassa ruokaa. Mun siskolla alko olleen arkipäivinäki esityksiä ja jouduin oleen ain yksin kotona koska mua ei otettu mukaan. Sitte oli ysien päättärit ja olin ostanu ittelleni ihanan mekon ja kaikki oli hyvin kunnes mä kuulin et mun sisko ja vanhemmat lähtee päivää ennen mun päättäreitä Pariisiin kolmeks viikons jonku hiton balettileirin takii. No olin koko kesän mummolassa koska mun siskolla oli koko kesä täynnä esityksiä kilpailuja ja treenejä. Kesän jälkeen mä menin lukioon ja muutin lukion puolesta asuntolaan ja nyt on jo kevät ja nyt koko keväänä en oo kuullu mun siskosta ja vanhemmista mitään mut on ne facebookkiin ja instaan laittanu kuvii mun siskosta ja laittanu tuhat hastagii #proudparents #babygirl #balletdaughter ja ne ei oo siis puhunu mulle koko keväänä nii mitä mä teen ku sossus ollaa vaa sanottu et antaa hänen tanssia

mm
NettiNappi Hanna
03.5.2016 12:18
Arrow

Moi.
Ikävä kuulla, että perheesi elämä on keskittynyt täysin siskosi baletti- ja muiden harrastusten ympärille. Kertomasi mukaan sinun tarpeitasi on laiminlyöty ja se on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Viestistäsi saa sen käsityksen, että sinä tai vanhempasi ovat olleet sosiaalityöntekijän kanssa yhteyksissä. Jos sinulla on oma sosiaalityöntekijä, voisit keskustella tilanteesta hänen kanssaan. Olet alaikäinen, ja jos huoltajasi eivät ole sinun kanssa missään tekemisissä, niin on tärkeää, että otat yhteyttä sosiaalityöntekijään.

Joka tapauksessa on tärkeää, että saisit puhua tilanteestasi jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Voisitko käydä koulullasi koulukuraattorin tai terveydenhoitajan juttusilla? Opiskelu lukiossa vaatii keskittymistä ja paljon työtä, ja jos et saa perheeltäsi tukea opiskeluun, olisi hyvä, että esimerkiksi koulukuraattori tietää tilanteesi. Hän voi olla myös yhteydessä vanhempiisi ja yrittää saada vanhempiasi ymmärtämään myös sinun tilannettasi. Olisi hyvä, jos pystyisitte keskustelemaan asiasta vanhempiesi kanssa niin, että saatte puhuttua omista ajatuksistanne ja kuuntelette toinen toisianne.

avatar
Akash
15.7.2016 03:15
Arrow

Hi

avatar
vanhapappa
29.3.2017 10:47
Arrow

aika paska juttu

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load