Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Nappi

Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Nappi palvelee nuoria kaikissa elämään liittyvissä kysymyksissä ammattitaitoisesti, tasapuolisesti, ilman ajanvarausta ja maksutta. Nappi palvelee kaikkia alle 30-vuotiaita oululaisia nuoria, heidän vanhempiaan ja muita läheisiään ja nuorten parissa työskenteleviä.

Nappi on osa Byströmin nuorten palveluita. Napin työntekijät vastaavat Byströmin nuorten palveluiden yleisestä asiakasvastaanotosta ja ohjaavat nuoret tarpeen mukaan talon muiden ammattilaisten ohjaukseen.

Omatoimiseen tiedonhankintaan Napissa on tarjolla esitteitä, lehtiä ja useita tietokoneita asiakaskäyttöön. Napissa voi skannata, tulostaa ja ottaa kopioita veloituksetta. Napista löytyy myös Oulun kaupunginkirjaston Byströmin toimipiste, josta voi lainata kirjastokortilla nuorten elämää käsittelevää aineistoa. Voit hakea etsimääsi kirjaa OUTI-verkkokirjastosta.

Neuvoa voi tietysti kysyä Napin henkilökunnalta paikan päällä sekä puhelimitse, Nettinapin kautta ja sähköpostilla. Koululais- ja opiskelijaryhmät, sekä muut nuorten ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan Nappiin ja sen tarjoamiin palveluihin. Esittelyjä varten tulee varata aika etukäteen. Esittelyn voi tilata tarvittaessa myös koululle.

Nuorten kysymykset eivät ole aina yksinkertaisia, sillä usein ne liittyvät laajalti koko elämäntilanteeseen. Nuoren on joskus vaikea itsekin hahmottaa, mitä tietoa hän hakee. Palvelu Napissa on yksilöllistä ja luottamuksellista ja se perustuu aina asiakkaan omiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Nappi antaa tietoa muun muassa harrastuksista, tapahtumista, opiskelusta, terveyspalveluista, matkailusta, ulkomailla työskentelystä ja opiskelusta, asumisesta, työllisyydestä, oikeuksista ja paljon muusta!

Nappi on, kun omat vastaukset eivät riitä!

Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Nappi

  • Ma–Pe 9 –16
  • 044 703 8225
  • nappi(at)ouka.fi

Käyntiosoite

Hallituskatu 5a, 90100 Oulu Sisäänkäynti Byströmin talon sisäpihalta ja Aleksanterinkadulta.