Koulutus

Koulutus

Pallo Hallussa-hanke

Hankkeen tarkoituksena on jalkapallon ja liikunnan kautta aktivoida nuoria, pääosin 17-30 -vuotiaita kuulemaan opinto- ja työllisyysmahdollisuuksista Oulun seudulla. Lyhyiden infojen lisäksi osallistujille tarjotaan työllistymistä edistäviä kursseja ja koulutuksia, sekä erotuomari- ja valmentajakoulutuksia jalkapallossa.

Kohderyhmä: 17-30-vuotiaat nuoret.

Hakeutuminen: Ota yhteyttä anniina.sunnari(at)tervaritjuniorit.fi tai p.040 3504816.

Kesto: 1.8.2017-31.12.2020
Hankkeen verkkosivu (tervaritjuniorit.fi)

 

 

SOPU – Sujuvat omat polut

Hankkeen tavoitteena on HOKS (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma) -ohjausprosessin mallintaminen ja kehittäminen. Ohjauksellista HOKS- ja eHOKS-prosessia kehitetään uuden ammatillisen koulutuksen lainsäädännön mukaiseksi, ja tavoitteena on opiskelijan sujuva yksilöllinen eteneminen opintopolullaan.

Hankkeessa parannetaan koulutuksella myös opetus- ja ohjaushenkilöstön ohjausosaamista ja koulutuksen järjestäjien välistä yhteistyötä sujuvien opintopolkujen mahdollistamiseksi.

Kohderyhmä: Ammatillisen koulutuksen opiskelijat, keskeyttämisuhan alla olevat ja ammatilliseen koulutukseen hakeutuvat.

Lisätietoja: Ota yhteyttä Merja Airaksinen, merja.airaksinen(at)opao.fi, p. 050 552 0572.

Kesto: 1.4.2018-31.10.2020

Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM).
Hankkeet OPAO:n verkkosivulla (opao.fi)

 


VarmaStartti

VarmaStartissa tarjotaan nuorille yksilöllistä tukea ja ohjausta. Tuki on maksutonta ja matalan kynnyksen toimintaa. Tavoitteena on löytää jokaiselle sopiva polku kohti koulutusta ja työelämää. Oma työntekijä tarjoaa mahdollisuuden arvioida tämänhetkistä elämäntilannetta ja suunnitella tavoitteellisesti etenemistä. Tukea tarjotaan myös siinä vaiheessa, kun ovi opintoihin aukeaa ja arki opiskelijana koittaa.

Yksilötyön lisäksi VarmaStartissa voi osallistua myös ryhmätoimintaan.  Monenlaisen yhteisen toiminnan kautta voi päästä osaksi mukavaa porukkaa ja saa mielekästä tekemistä.

Kohderyhmä: 18-30-vuotiaat työttömät, työttömyysuhan alla, koulutuksen ulkopuolella olevat ammattikouluttamattomat tai uudelleen koulutusta tarvitsevat oululaiset nuoret.
Hakeutuminen: Ota yhteyttä hankkeen toimijoihin joko puhelimitse tai sähköpostilla:
Palveluohjaaja Henry Kaspala p.050 3128263 tai palveluohjaaja Lotta Pöytäkangas p. 050 312 5730, sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)odl.fi.

Kesto: 1.1.2019-31.8.2021

Hanketta toteuttaa Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö ja rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.
VarmaStartti-hankkeen verkkosivu (odl.fi)

 

 

KOMMENTOI AIHETTA
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load