Asetu ehdolle

Ehdokkaaksi asettuminen

 

Nuorisovaaleissa voi asettua ehdolle, jos on syntynyt 1999–2003 ja asuu tai opiskelee Oulun alueella (Haukiputaalla, Kiimingissä, Oulussa, Oulunsalossa, Yli-Iissä tai Ylikiimingissä). Nuorisovaaleilla valitaan 24 varsinaista ja 6 varajäsentä Oulun nuorisovaltuustoon. Vaaleissa jaetaan kuusi paikkaa ns. alueellisina kiintiöpaikkoina Oulussa asuville ehdokkaille.

Vaalien ehdokasasetteluaika päättyy 8.11.

Vaaleihin voi asettua ehdolle täyttämällä ehdokaslomakkeen (linkki lomakkeeseen alla) ja palauttamalla sen allekirjoitettuna 8.11. mennessä lomakkeessa olevaan osoitteeseen. Lomakkeen voi palauttaa myös mille tahansa nuorisotalolle ja omasta oppilaitoksesta kannattaa myös tiedustella palautusmahdollisuutta. Lomakkeen voi myös skannata sähköpostin liitteeksi ja palauttaa sen nuorisopalveluihin noora.makinen@ouka.fi .

Ehdokaslomake löytyy tästä linkistä: Ehdokaslomake

 

 

Ehdokaslomakkeella ilmoittaudut ehdokkaaksi Oulun nuorisovaltuuston nuorisovaaleihin 2018. Lomakkeella kohdassa ”Tiedot vaalisivustoa varten www.nettinappi.fi/vaalit” antamasi tiedot julkaistaan tällä nuorisovaalisivustolla ja nuorten Näppi-mobiilisovelluksessa ehdokaslistausten yhteydessä. Muita lomakkeella kysyttyjä henkilötietoja ei julkaista, vaan ne kerätään nuorisovaalien käytännön järjestelyjen toteuttamiseksi. Henkilötietoja käsittelee nuorisovaalityöryhmässä työskentelevä nuorisopalveluiden henkilöstö. Ehdokaslomakkeella olevat tiedot, pl. julkaistavat tiedot, käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Oulun kaupungin tietosuoja-asiasta voit lukea lisää www.ouka.fi/tietosuoja