Nuorisotilat

AIHEALUEET

Nuorisotilat

Oulun kaupungin nuorisopalveluilla on ympäri kaupunkia nuorisotiloja, joihin alle 18-vuotiaat voivat mennä viettämään vapaa-aikaansa. Byströmin nuortenkahvila Bysis on avoinna kaikille alle 30-vuotiaille nuorille. Nuorisotaloilla järjestetään toisinaan ohjattua toimintaa, mutta taloilla voi myös viettää aikaa ilman sen kummempaa tekemistä. Taloilla järjestetään nuorten itse suunnittelemia tapahtumia, kuten bändi-iltoja ja discoja. Nuorisotaloilla on aina aukioloaikoina paikalla nuoriso-ohjaajia.

Walkers -kahvila on avoinna kaikille alle 18-vuotiaille nuorille viitenä iltana viikossa.

Tyttöjen Talo ja Poikien Talo

Vuolle Setlementin Tyttöjen Talo ja Poikien Talo järjestävät nuorille monenlaista vapaa-ajan toimintaa.

Tyttöjen Talolle ovat tervetulleita kaikki 12–28-vuotiaat tytöt ja nuoret naiset, sekä alle 22-vuotiaana odottavat, tai synnyttäneet nuoret äidit.
Poikien Talo on turvallinen tila 12–28-vuotiaille pojille ja nuorille miehille.

Oulun ev-lut. seurakunnat järjestävät nuorten iltoja ja muuta nuorille suunnattua toimintaa. Nuorten Pelikahvilassa voi pelata pelejä ja kahvitella ilmaiseksi Vanhan pappilan Kivijalassa Oulun keskustassa.

Nuorisotyöntekijöitä voi Oulussa kohdata myös kauppakeskus Valkeassa ja muissa nuorten suosimissa paikoissa. Nuorten pariin jalkautuvaa nuorisotyötä tekevät yhteistyössä Oulun kaupunki, Oulun ev.lut. seurakunta ja Aseman Lapset ry. Nuorisotyöntekijöitä saa aina mennä jututtamaan, asiassa kuin asiassa.

Päivitetty 26.9.2017

KOMMENTOI AIHETTA
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load