Nuorisotilat

AIHEALUEET

Nuorisotilat

Oulun kaupungin nuorisopalveluilla on ympäri kaupunkia nuorisotiloja, joihin alle 18-vuotiaat voivat mennä viettämään vapaa-aikaansa. Byströmin nuortenkahvila Bysis on avoinna kaikille alle 30-vuotiaille nuorille. Nuorisotaloilla järjestetään toisinaan ohjattua toimintaa, mutta taloilla voi myös viettää aikaa ilman sen kummempaa tekemistä. Taloilla järjestetään nuorten itse suunnittelemia tapahtumia, kuten bändi-iltoja ja discoja. Nuorisotaloilla on aina aukioloaikoina paikalla nuoriso-ohjaajia.

Bysiksellä toimii myös Peli- ja mediatila, jossa nuorille järjestetään toimintaa kävijöiden omien toiveiden mukaisesti. Tilan 10 PC-konetta ovat vapaasti käytettävissä. Lisäksi tilassa järjestetään koulutuksia ja tapahtumia.

Hercules Esports järjestää yhteistyössä Byströmin nuortenkahvilan kanssa pelivalmennustoimintaa. Valmennus on suunnattu 10-17-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet Overwatchista. Syksyllä 2018 alkaa myös edistyneille tarkoitettu valmennus.
Valmennukset järjestetään keväällä 2018 lauantaisin ja valmennuksiin ilmoittaudutaan etukäteen.

Lisätietoja ilmoittautumisesta.

Nuorisotyöntekijöitä voi Oulussa kohdata myös kauppakeskus Valkeassa ja muissa nuorten suosimissa paikoissa. Nuorten pariin jalkautuvaa nuorisotyötä tekevät yhteistyössä Oulun kaupunki, Oulun ev.lut. seurakunta ja Aseman Lapset ry. Nuorisotyöntekijöitä saa aina mennä jututtamaan, asiassa kuin asiassa.

Tyttöjen Talo ja Poikien Talo

Vuolle Setlementin Tyttöjen Talo ja Poikien Talo järjestävät nuorille monenlaista vapaa-ajan toimintaa.

Tyttöjen Talolle ovat tervetulleita kaikki 12–28-vuotiaat tytöt ja nuoret naiset. Tyttöjen talolla on toimintaa myös nuorille äideille.

Poikien Talo on turvallinen tila 12–28-vuotiaille pojille ja nuorille miehille.

Oulun ev-lut. seurakunnat järjestävät nuorten iltoja ja muuta nuorille suunnattua toimintaa. Nuorten Pelikahvilassa voi pelata pelejä ja kahvitella ilmaiseksi Vanhan pappilan Kivijalassa Oulun keskustassa.

Walkers -kahvila on avoinna kaikille alle 18-vuotiaille nuorille viitenä iltana viikossa.

 

Päivitetty 5.3.2018

KOMMENTOI AIHETTA
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load