Kaikille avoimet maksuttomat toiminnat

AIHEALUEET

Kaikille avoimet maksuttomat toiminnat

 

Su 4.6.2017 Turkansaaren kesäkauden avajaiset

Idyllisestä Turkansaaresta löydät historiallisen maalaismaiseman ja luonnonkauniin ympäristön. Matkaa kertyy keskustasta 16 kilometriä. Turkansaaren ulkomuseo avautuu kesäkauteen sunnuntaina 4.6.


6.–18.6.2017 Oulun iloisimmat puistojumpat

CMS Beauty Center järjestää Ainolanpuistossa kesämaanantaisin puistojumppia. Kaikille avoimet ja maksuttomat jumpat pidetään Pohjois-Pohjanmaan museon edessä. Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut Facebook: Oulun iloisimmat puistojumpat. Ei ennakkoilmoittautumista.

10.6.- 26.8. Vaihtuvat puistojumpat

EasyFit Oulu -Keskusta järjestää joka lauantai kaikille kansalaisille tarkoitetut veloituksettomat 45 minuutin pituiset ulkojumpat Radissonin takana olevalla nurmialueella. Kokoontuminen EasyFitissä ennen tunnin alkua. Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut Facebook: EasyFit Oulu – Keskusta.

 

12.6.–6.8.2017 Fressi goes puisto!

Puistojumppa on matalan kynnyksen liikkumista hyvällä porukalla kauniissa ulkoilmassa. Tiistaisin klo 18. Tarkemmat tiedot Facebook: Fressi Heikinkatu. Seuraile ilmoittelua.


Ke 14.6.2017 Kesäkeskiviikko, Kumppanuuskeskus, kansankatu 53

Koko perheen yhteinen kesäkeskiviikko. Ohjelmassa luovaa askartelua, satuhierontaa, ongintaa ja kasvomaalausta. Tarjolla pientä suolaista ja makeaa.


16.6.–9.7.2017 Oulun Päivät

Oulun Päivien monipuolisessa ohjelmistossa on kulttuuria, liikuntatapahtumia, toritapahtumia, kiertoajeluita, tutustumiskohteita ja paljon lapsille ja lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Kulttuuritarjonnassa on mm. kansanmusiikkia, kuorolaulua, tanssia, kirjallisuutta teatteria ja näyttelyitä. Oulun Päivät on koko kaupungin avoimien ovien päivä, jolloin on erinomainen tilaisuus tutustua Ouluun ja lähiseutuun. Lisätietoja tapahtumista https://www.ouka.fi/oulu/oulun-paivat/ohjelma

 

Esimerkkejä tapahtumista Oulun Päivien aikaan:

 

Pe 16.6.2017 Oululaisia lyhytelokuvia klo 18–19, Oulun kaupungin pääkirjasto. Elokuvanäytös sisältää lyhytelokuvia Oulusta 1930-luvulta aina 1970-luvulle.

La 17.6.2017 Vuoden positiivisimman oululaisen palkitseminen klo 13.00–13.15 Vuoden Positiivisimman oululaisen palkitseminen Rotuaarin lavalla.

Su 18.6.2017 Oulun Päivät Hietasaaren Ponipihalla
Stella-pellen Laulukakku, koko perheen esitys Hupiteltassa, Seppo-sammakko laulattaa ja leikittää perheen pienimpiä Ponipihalla. Alueella sinua odottavat myös kukot, kanat, lampaat ja tietenkin ponit ja hevoset. Nouse satulaan! Tahdit takoo The Blow, kantria ja bluesia koko perheelle.  Erilainen kesäpäivä, klo 12.00–15.00.

Ma 19.6.2017 Kirjanvaihtopäivä, Oulun kirjallisuuden talo, Sepänkatu 9
Oulun kirjailijaseura ry pitää Oulun kirjallisuuden talossa avoimia ovia ja samalla järjestää Kirjanvaihtopäivän. Kirjanvaihtopäivänä voit tuoda omia kirjojasi ja vaihtaa ne muiden ihmisten tuomiin kirjoihin. Tapahtumassa voi myös ostaa kirjailijaseuran jäsenten kirjoja.

Ma 19.6.2017 Mitä Mielesä?, Rotuaari
Tapahtuma juhlistaa Suomen mielenterveysseuran (SMS) 120v juhlaa, Nuorten ystävät 110v juhlaa ja Suomi 100 -juhlavuotta.  Tapahtumassa ihmiset saavat tietoa Oulun seudun Mielenterveysseurasta, Oulun kriisikeskuksesta, Nuorten Ystävistä sekä mielen hyvinvoinnista ilon ja kulttuurin kautta. Ohjelmassa on musiikkia ja taidelähtöisiä mielen hyvinvointia tukeviamenetelmiä. Tapahtuma tuo esiin selviytymistarinoita ja antaa kaupunkilaisille mahdollisuuden osallisuuteen.

Ke 28.6.2017 Meri Oulun Keisarihuutokauppa ja suurkirppis, Möljä
Suomen legendaarisin Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saapuu Möljälle! Meri Oulun Keisarihuutokauppa on koko perheen kesätapahtuma, jossa Palsanmäen huutokaupan lisäksi paikalla suurkirppis. Tervetuloa mukaan löytämään aarteita. Ovet avataan klo 13 ja huutokauppa alkaa klo 18.30.  http://www.merioulu.fi/ohjelmisto/huutokauppakeisari.html

To 17.8.2017 Korttelihaipakka
Oulun ydinkeskusta elää täydellä sykkeellä KortteliHAIPAKKA-tapahtumassa! Oulun ydinkeskustan kadut ja torit, liikkeet, kahvilat ja ravintolat tarjoavat koko perheelle vauhdikasta ja viihdyttävää ohjelmaa iltamyöhään, jopa klo 23 saakka.

To 17.8.2017 Oulun Taiteiden Yö
Oulun taiteiden yö ry haluaa tehdä yhden illan ajaksi koko kaupungista yhden suuren kulttuuriareenan, jota kulkiessa voi törmätä uusiin valloittaviin elämyksiin minkä tahansa kulman takana. Oulun seudun kulttuurintekijät tarjoavat kortteleittain ilmaista ja vapaata taidetta ja viihdettä kaikille kynnelle kykeneville sekä kykenemättömille. Lisätietoja ja ohjelma: http://www.ouluntaiteidenyo.net/

 

Juhannuksen viettoa:

Pe 23.6.2017 Juhannuskokko Toppilansaaressa

Hietasaaren-Toppilansaaren asukasyhdistys ry järjestää juhannustapahtuman meren rannalla, aallonmurtajalla Pitkänmöljäntien päässä. Paikalla liikenteenohjaus. Tilaisuus on kaikenikäisille ja kaikille avoin.  Kokko sytytetään klo 20.00.  https://www.facebook.com/groups/20024863344/permalink/10156020023608345/

 

Pe 23.6. – la 24.6.2017 Turkansaaren juhannus

Aidon maalaisjuhannuksen taikaa voit kokea juhannusasuisessa koko perheen juhlassa Turkansaaren ulkomuseossa. Luvassa musiikkia, tanssia, tervaa ja juhannusperinteitä. Turkansaareen ja takaisin keskustaan on koko illan ajan non stop -bussikuljetus Rotuaarilta. Hinta 5 €/suunta. https://www.ouka.fi/oulu/luuppi/turkansaaren-ulkomuseo

 

Puistopiknikit

Puistopiknikit palaavat ihastuttamaan Oulun kaupunkikuvaa jälleen kesällä 2017. Tänä vuonna piknikeistä nautitaan pääosin Heinätorin puistossa, mutta täsmäiskuja tehdään myös Kiimingin Syke-talon pihaan sekä Oulunsalon kotiseutumuseon pihaan. Tapahtumat kestävät n. 2h ja mukana on esiintymässä vaihtuva paikallinen esiintyjäryhmä. Tapahtumaan voit ottaa mukaan omat piknikeväät ja viltin. https://www.ouka.fi/puistopiknikit

KOMMENTOI AIHETTA
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load