Seksi ja seksuaalisuus

Tärkeä kysymys
Aloittaja:
olen hetero
23.2.2018 12:38
Viimeisin viesti:
Seksuaalineuvoja Jussi
01.3.2018 11:21
Osallistu keskusteluun
Avatar
olen hetero
23.2.2018 12:38
Arrow

Mihin penis laitetaan seksin aikana

mm
Seksuaalineuvoja Jussi
01.3.2018 11:21
Arrow

Tervehdys!

Kiitos kysymyksestäsi, joka on aika laaja. On mukava kuulla, että seksuaalisuus kiinnostaa ja pohdit seksuaalisuuteen ja eritoten seksin harrastamiseen liittyviä asioita. On hyvä kuitenkin muistaa, että seksuaalisuuteen kuuluu paljon muutakin kuin varsinainen seksin harrastaminen. Ihastuminen, välittäminen, kiinnostuksen ja hellyyden osoittaminen ja niin edelleen.

Kysymykseesi siitä, mihin penis laitetaan seksin aikana, on vastausvaihtoehtoja useita. Kahden henkilön välisessä heteroseksistä puhuttaessa penis lähtökohtaisesti laitetaan naisen emättimeen. Riippuen sitten siitä minkälaisesta seksistä kumppanisi kanssa pidätte, voi kumppanisi hyväillä penistäsi suullaan, tai voitte harrastaa anaaliseksiä, jossa penis laitetaan kumppanin peräaukkoon. Kaikenlainen seksin harrastaminen edellyttää molempien ehdotonta suostumista, eikä seksuaaliseen tekoon saa ketään painostaa.

Sooloseksissä penistä hyväillään käsin. Kehotankin sinua tutustumaan kehoosi ja tuntemuksiisi ja ottamaan selvää mikä sinusta seksissä tuntuu hyvälle.

Mikäli sinulle jäi vielä mieltä askarruttavia asioita, kannattaa perehtyä esimerkiksi oheiseen linkkiin. Linkin takan on hyvin selkokielisesti kuvattu seksin harrastamiseen sekä seksuaalisuuteen yleisesti ottaen liittyviä asioita.

http://www.seteke.fi/seksi.html

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load