Seksi ja seksuaalisuus

Suuseksi
Aloittaja:
Susanna
30.3.2016 22:29
Viimeisin viesti:
Seksuaalineuvoja Katrina
04.4.2016 08:58
Osallistu keskusteluun
Avatar
Susanna
30.3.2016 22:29
Arrow

Miten suuseksiä tehdään pojalle ja tytölle? Mitä ongelmia voi olla peniksessä ja pimpissä?

mm
Seksuaalineuvoja Katrina
04.4.2016 08:58
Arrow

Hei!
Suuseksissä pojan kanssa penis työnnetään suuhun, jossa sitä liikutellaan edestakaisin. Penistä voi myös hyväillä suukottelemalla, imemällä, nuolemalla ja hieman hampailla näykkimällä. Terska ja myös kivesten seutu ovat hyvin kosketusherkkiä ja kiihottavia alueita. Poikien suuseksin yhteydessä otetaan usein penis nyrkin sisään. Tällöin liikutellaan nyrkkiä edestakaisin peniksen vartta pitkin samanaikaisesti terskan pään ollessa suussa.
Tytöille tehtävässä suuseksissä hyväillään emätintä, häpyhuulia, virtsarakon seutua ja klitorista suulla, huulilla suukottelemalla, nuolemalla, imemällä ja/tai näykkimällä. Myös sormia voidaan liikutella emättimessä samanaikaisesti esimerkiksi imiessä klitorista.
Jokainen ihminen on erilainen ja pitää erilaisista asioista. Joten ei ole olemassa mitään sääntöä siitä, minkälaista suuseksin tulisi olla. Kokeilemalla ja kysymällä toiselta voi selvittää, mikä tuntuu hyvältä ja mikä taas ei.
On vaikea sanoa mitä ongelmia peniksessä ja pimpissä voi olla. Mikäli kysyit asiaa suuseksin onnistumisen kannalta voi ongelmana olla esimerkiksi tiukka esinahka, huono alapäähygienia, liian iso penis tai alapään karvojen häiritseminen. Laita viestiä, jos ymmärsin toisen kysymyksen väärin.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load