Oma keho

Rinnat
Aloittaja:
moikka
18.1.2017 06:24
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
18.1.2017 15:36
Osallistu keskusteluun
Avatar
moikka
18.1.2017 06:24
Arrow

Huomasin jo jokin aika sitten että ritojeni nännialue on levinnyt ja toinen alue on ehkä hitusen tummempi kun toinen, mutta muistaakseni niin on ollut aina.

Olen googletellut että mikä mahtaisi olla kyseessä ja kuulemma raskauden alkaessa tommoset oireet voivat olla yleisiä ja olenkin tehnyt pari raskaustestiä jotka näyttivät negatiivista.

Huolestuttaa että voiko mulla nyt olla jotain vakavaa, vai onko normaalia että rinnat muuttuvat vielä yli kaksikymppisenä?

mm
NettiNappi Hanna
18.1.2017 15:36
Arrow

Hei,
Sinua huolestuttaa rintojesi nännialueiden muutokset. Rinnat muuttuvat naisen koko eliniän ajan esimerkiksi painonvaihtelusta johtuen. Et mainitse mitään muita muutoksia, kuin nännialueen leviämisen ja mahdolliset värimuutokset. Nämä voivat olla ihan normaaleja rintojen kehitykseen liittyviä muutoksia. Asia kuitenkin huolestuttaa sinua, joten suosittelen että käyt puhumassa asiasta terveydenhoitajan kanssa. Jos olet opiskelija, voit varata ajan opiskelijaterveyshuollosta. Muussa tapauksessa voit varata ajan omalle terveysasemallesi.

http://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/opiskeluterveydenhuolto
http://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/terveysasemat

Kerrot myös tehneesi pari raskaustestiä ja saanut niistä negatiivisen tuloksen. Et mainitse viestissäsi, oletko ollut suojaamattomassa yhdynnässä, eli onko raskauden mahdollisuus ollut olemassa ja olisiko raskaus toiveissa. Voit keskustella terveydenhoitajan kanssa tarvittaessa myös eri ehkäisymuodoista.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load