Oma keho

Peniksen koko
Aloittaja:
Huolestunut
10.10.2016 16:45
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
11.10.2016 12:59
Osallistu keskusteluun
Avatar
Huolestunut
10.10.2016 16:45
Arrow

Moi, mua on jo monta vuotta vaivannut mun peniksen koko. Oon about 2v sitte käynyt täällä kysymässä asiasta eikä tilanteeseen ole tullut muutosta. Eli siis mun penis ei ole kasvanut melkein yhtään lapsuus ajan peniksestä ja oon nyt jo 20v!! Murrosiässä ei ole tapahtunut alapäässä minkäänlaista muutosta kuin karvotus ja kivesten kasvu (penis n. 5cm levossa, kivekset 4-5cm). Pituus paino noussut normaalisti (176cm, 75kg). Olen jääkiekkoilija terve urheilija nuori ja suosittu hyvissä piireissä.
Tämä on oikeesti tosi kiusallista ja ahdistavaa, oon jo monta vuotta odottanut että jotain tapahtuisi. Ette vaan tiedä kuinka noloa ja kiusallista on ollut monet vuodet käydä treenien jälkeen suihkussa joukkueen kanssa ja saunomassa kavereiden kanssa. Olen nähnyt satoja samanikäisten jätkien peniksiä urheilijaurani varrella ja omani on kaukana normaalimitoista mitä kaikilla on, oikeasti. Turhaan vastaatte tähän että peniksiä on monen kokoisia yksilöllisiä yms, oon tietoinen minkä kokoinen sen suunilleen pitäisi olla. Omani ei tunnu kehittyvän mihinkään! Mikä tässä oikein mättää! Isälläni on kookas penis enkä oikeasti tiedä ketään kellä olisi yhtä pieni kuin mulla, tää koko on varmasti 1/1000:sta.
En tiedä kuinka pitkälle murrosikäni jatkuu vai onko jo loppunut ja oon tosi huolissani peniksestäni. En ole millään kehdannut puhua tästä vanhempieni/lääkärien kanssa, en vain pysty liian arka asia. Mitä tässä on tehtävissä? Jos lääkärillekin menisi mitä ne tekisivät, antaisi jtn lääkettä, hormonia, testejä, tutkimuksia..? Tai mitä joku urologi?Ja siis pitäisikö mennä yleiselle päivystykseen vai yksityiselle tai mitä muita vaihtoehtoja on jos teiltä en saa selvyyttä asiaan? Joskus koulussa käytiin läpi pituuskäyriä ja kehittymistä yms onkohan niitä enää käytettävissä. On niin selvää että murrosikä ei oo tavoittanut mun alapäätä kun runkatessakin laukean melkein heti ja näen vieläkin märkiä unia. Terskassa ollut punanen läikkä kauan.. Näihin nyt etsin vastauksia, kiitos etukäteen!

mm
NettiNappi Hanna
11.10.2016 12:59
Arrow

Hei. Et mainitse viestissäsi, milloin murrosikäsi on alkanut. Murrosikä kestää keskimäärin 2-5 vuotta. Voi olla, että murrosikäsi jatkuu vielä ja peniksesi kasvaa, tai voi olla, että se ei enää kasva. Suosittelen, että juttelet asiasta terveydenhoitajan tai lääkärin kanssa. Voit samalla kysyä terskassa olevasta läikästä. Terveysalan ammattilainen osaa kertoa, onko tilanteessasi tarvetta jatkotoimenpiteille. Kerrot, että et pysty puhumaan asiasta, koska se on liian arka paikka. Terveysalan ammattilaiset ovat nähneet ja kuulleet monenlaista, eikä heitä tarvitse arastella. Asia vaikuttaa hyvinvointiisi, joten suosittelen, että rohkaiset itsesi ja lähdet selvittämään asiaa.

Jos olet opiskelija, voit varata ajan opiskelijaterveyshuoltoon. Muussa tapauksessa voit mennä oman terveyskeskuksesi päivystykseen, jonka kautta voit saada tarvittaessa lähetteen eteenpäin. Terveyskeskuksessa asioiminen on edullista, sillä terveyskeskuslääkärin käyntimaksu on 16,40 € ja hoitajakäynti on ilmainen. Voit halutessasi varata ajan myös yksityislääkärin vastaanotolle. Yksityislääkärillä käyminen maksaa kuitenkin huomattavasti enemmän (alkaen 33€).

Tsemppiä sinulle asian selvittämiseen.

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load