Ihmissuhteet ja seurustelu

Tuleminen
Aloittaja:
nille
14.2.2017 08:52
Viimeisin viesti:
Seksuaalineuvoja Jussi
17.2.2017 14:45
Osallistu keskusteluun
Avatar
nille
14.2.2017 08:52
Arrow

Moi voiko sperman tuleminen loppua, kun saa monii siemensyöksyjä? Jumppautuuko oma penis kovemmaksi, jos sitä hieroo usein vai onko kovuus sellainen, ettei siihen voi vaikuttaa? Mikä saa sperman tulemaan peniksestä ulos ja siinä on paljon vaihtelua miten se tulee, onko normaalia?

mm
Seksuaalineuvoja Jussi
17.2.2017 14:45
Arrow

Hei!

Kysyt, voiko siemenneste loppua, jos saa useita siemensyöksyjä. Siemennesteen määrä on hyvin yksilöllinen, eikä se käytännössä voi loppua. Toki useat siemensyöksyt päivän aikana vähentävät siemensyöksyn yhteydessä tulevaa siemennesteen määrää, mutta se ei lopu.

Kysyt myös, voiko peniksen kovuuteen itse vaikuttaa hieromalla sitä usein. Lähtökohtaisesti normaali, kova erektio ei kummenne hieromisella. Et kerro tarkemmin, onko erektiossasi jotain, mikä mietityttää. Voit lukea lisää erektiosta Väestöliiton nuorten sivuilta: http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/murrosika/pojan-keho/erektio/

Lopuksi haluat tietää, mikä saa sperman tulemaan ulos peniksestä ja onko normaalia, että siemensyöksyissä on paljon vaihtelevuutta.
Sperma eli siemenneste purkautuu orgasmin ja siemensyöksyn yhteydessä virtsaputkesta. Siemensyöksy on refleksinomainen tapahtuma, jota erilaiset hermostot säätelevät. Sperman tulemista siemensyöksyssä ei siis pysty itse säätelemään. Sperman määrä ja koostumus voi vaihdella hyvinkin paljon, se on aivan normaalia. Voit lukea lisää siemensyöksyistä ja siemennesteestä Väestöliiton nuorten sivuilta: http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/murrosika/pojan-keho/siemenneste-ja-siemensyoksyt/

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load