Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastusjuttuja
Aloittaja:
Avuntarpeessa
25.5.2016 21:09
Viimeisin viesti:
NettiNappi Hanna
26.5.2016 09:37
Osallistu keskusteluun
Avatar
Avuntarpeessa
25.5.2016 21:09
Arrow

Sain tietää et yks poika on ihastunu muhun ja päätinpä sit pistää sille viestii. No, juteltii jonku verran ja meillä riitti juttua. Sit koulus sanoin sille moi ja se sano kans. Alettiin seurata toisiamme instas ja sellasta.
Mut sit mun kaverit sai tietää tästä jutusta ja ne alko nauraa ja tökkiä ja kuiskutella mulle aina ku se jätkä oli jossain lähimailla. Ja ihan avoimesti kiusotella mua sen pojan kuullen… oon vaan sanonu ain mun kavereille siin tilantees et nyt lopettkaa. Sen jälkeen ku tää kiusotteluhomma alko nii se ei oo enää ees kattonu muhun päin (ees silloi ku oon yksin) tai puhunu ja mua nolottaa ja pelottaa enkä viitti sanoo moi. Ja nyt musta tuntuu et se ei oo enää kiinnostunut musta vaik iha viel viikko sit oli 🙁 en tie mitä teen.. voinko vaa olla niinku mitää ei olis tapahtunu ja sanoo moi tai laittaa viestii? Olisko tyhmää pahotella et “sori ku tää on menny oudoks, olis kiva tutustuu paremmin”?

mm
NettiNappi Hanna
26.5.2016 09:37
Arrow

Moikka. Oletkin jo rohkeasti ottanut poikaan yhteyttä viesteillä ja seuraatte toisianne instassa. Kaverisi ovat kuitenkin alkaneet kiusoitella sinua asiasta pojan kuullen ja se on saanut tilanteen muuttumaan hankalaksi. Se, että poika ei enää katso sinua, voi johtua siitäkin, että häntä ujostuttaa, eikä hän tiedä, mitä sinä ajattelet hänestä. Jos edelleen haluat tutustua poikaan paremmin, sinun kannattaa laittaa hänelle viestiä tai mennä rohkeasti juttelemaan hänelle. Voit valita juttelulle sellaisen tilanteen, jossa kaverisi eivät ole paikalla. Voit halutessasi pahoitella kavereidesi käytöstä ja sanoa, että se saa sinut vähän noloksi. Mutta sinun kannattaa tuoda myös esille, että haluat tutustua häneen paremmin. Ehdottamasi viesti kuulostaa hyvältä.

Voisit yrittää myös jutella kavereidesi kanssa kiusoittelusta ja kertoa, ettei se oikeasti tunnu sinusta kivalta. Voit kertoa, että tutustelette vasta pojan kanssa, eikä heidän kiusoittelunsa tee tilannetta helpommaksi.

Tsemppiä tilanteen selvittelyyn.

NettiNapin Pulmakulma ja keskustelupalsta on suljettu kesän ajan 27.6.-4.8.19. Oikein mukavaa kesää kaikille!