Ihmissuhteet ja seurustelu

Ihastus
Aloittaja:
Poika02
29.7.2016 00:08
Viimeisin viesti:
NettiNappi Tuula
02.8.2016 09:07
Osallistu keskusteluun
Avatar
Poika02
29.7.2016 00:08
Arrow

Eli oon ihastunu mua vuoden nuorempaan tyttöön. Se on mun äidin kaverin tytär ja tunnen sen niinku sitä kautta. Me ollaa tunnettu jo pienestä ja se asuu tosi lähellä mua. En tiiä miten ottaisin siihen kontaktii. Käydään eri kouluja, ei oo mitään samoja kavereita, mul ei oo sen numeroo, se ei käytä mitään facee tai instaa. Mä kyl tiiän missä se asuu mut en tiiä mitä oikeen sanoisin. Mä tunnen myös sen veljen ja siskot ja oon ollu niiku niitten kaa ulkona joskus. (ja se tyttö on tottakai ollut mukana) Me ei olla sillee nähty pitkää aikaa. Me oltii n. vuos sitte ulkona ja sil tytöl näytti olevan tosi hauskaa mut jos nään sen jossain kadulla tai kaupassa tai jossain nii se on vähän etäinen. Aina ku mä oon nähny sen ja sanonu moi nii se vastaa sillee tosi hiljaa (tai ei ollenkaan) Vältteleeköhän se mua? Mä en itseasiassa näe sitä koskaan yksin ulkona nii en kehtaa pyytää siltä numeroo tai mitään. Aina ku nään sen se on sen sisarusten kanssa. Must tuntuu et sil ei kai oo kauheesti kavereita. Mä en vaa viitti oikeen sanoo mitään ku en tiiä onks sil poika ystävää tai ihastusta esim. sen koulussa. Mitä mun kannattais tehä/sanoo sille? Mul oli sellanen idea et mä meen niitten ovelle ja pyydän niitä lähtemään ulos vaikka pelaamaan jotain. Ei olla ikinä oltu vaan kahestaan ulkona joten en viitti pyytää vaan sitä ulos. Mut haluun siis vastaukset näihin kysymyksiin:

1. Vältteleekö hän minua ja jos välttelee niin miksi?

2. Mitä minun kannattaisi tehdä tässä tilanteessa?

3. Mitä minun kannattaisi sanoa jos näkisin hänet yksin jossain ulkona?

4. Mitä minun kannattaisi sanoa jos menisin heidän ovelleen?

mm
NettiNappi Tuula
02.8.2016 09:07
Arrow

Hei Poika02.

Kerrot ihastuneesi tyttöön, jonka olet tuntenut jo pitkään. Olet selvästi jo ajatellut asiaa monelta kantilta, mutta tytön lähestyminen mietityttää silti. Toisen lähestyminen ja tunteistaan kertominen vaativat rohkeutta. Melkeinpä kaikki jännittävät ja epäröivät paljastaa ihastuksen tunteitaan niiden kohteelle. Silloin asettaa itsensä alttiiksi torjunnalle. Sydänsuruilta on vaikea välttyä elämässä. Voi kuitenkin olla, ettet koskaan saa tietää, mitä tyttö sinusta ajattelee, jos et yritä lähestyä häntä. Voit myös miettiä, mitä itse ajattelisit, jos tilanne olisi toisin päin. Olisiko sinusta mukava saada tietää, että joku on ihastunut sinuun?

1. En osaa sanoa, vältteleekö hän sinua. Voihan olla, että hän on esimerkiksi hieman ujo, eikä siksi rohkene alkaa juttusille kanssasi kahdestaan.

2. Toiseenkin kysymykseesi on hieman haastava vastata. Joko voit olla tekemättä varsinaisesti mitään ja katsoa, mitä tapahtuu. Riskinä toki on, ettei mitään tapahdu. Toisaalta voit yrittää hankkiutua tytön seuraan joko suoraan, tai esimerkiksi hänen sisartensa avulla. Ihan ensimmäiseksi ei omia tunteitaan välttämättä kannata paljastaa, vaan voit koettaa lähentyä tyttöä ensin kaverina.

3. Voit aloittaa juttelun tytön kanssa ihan samalla tavalla, kuin kenen tahansa muunkin kaverin kanssa. Voit esimerkiksi kysyä, mitä hänelle kuuluu. Yleensä ihmiset pitävät siitä, kun heistä on kiinnostunut. Voit jutella kesälomasta, koulusta, kysyä hänen harrastuksistaan ja niin edelleen. Oikeastaan mikä tahansa aihe käy. Toki jos tiedät, että teillä on jokin yhteinen mielenkiinnonkohde, esimerkiksi urheilu tai musiikki, siitä voi löytää helposti juteltavaa. Voit myös kysyä tytöltä itseltään muun juttelun lomassa, seurusteleeko hän. Jos hän ei seurustele, voisit halutessasi kysyä, lähtisikö tyttö joskus kanssasi vaikkapa jäätelölle tai elokuviin. Jos hän pitää ajatuksesta, hän varmaankin antaa mielellään puhelinnumeronsa.

4. Ideasi pyytää tyttöä ja hänen sisaruksiaan ulos pelaamaan on mielestäni hyvä. Jos he lähtevät, niin voit jutella tytölle ihan samalla tavalla, kun jos kohtaisit hänet kahden kesken.

MLL:n nuorten netissä on myös listattuna vinkkejä, miten ihastuksen kohdetta voi lähestyä: http://www.mll.fi/nuortennetti/ihmissuhteet/seurustelu/voisko_se_tykata/
Toivottavasti vastauksesta tai linkin takaa löytyvistä vinkeistä on sinulle apua. Mukavaa kesän jatkoa!

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Ikä näkyy vain ylläpidolle
Load